Hat hónapos kisbabával elmennétek lakodalomba?
Nekem ekkora volt a gyerek, amikor én voltam a tanú. csak szopizott, de attól napirendje volt, tehát miért ne hagyhatnád ot bárkire???
Délutáni alvás ideje alatt volt a ceremónia, onnan hazasiettem etetni, vissza a lagziba, este megint haza etetni, fektetni. Az éjszakát ekkora babként már rég átaludta, úgyhogy utána reggelig nem volt rá gondja a mamának.
Előre fejtem le tejet és talán egyzser a nap során azt kapta meg, amikor úgy jött ki a program, hogy nem tudtam menni etetni. De ha kell, a lefejt tejet éjjel is megkaphatja, ahhoz te nem kellesz.
Én meg vittem mellszívót és az éjszaka során lefejtem a tejet, hogy ne zavarjon nagyon.
Szóval legyen előre lefejt tej és bátran otthagyhatod bárkire.
Ja, és tanítsd meg éjjel aludni.
Én voltam picivel nem lagziban, hanem hagyományőrző összejövetelen. Eszemiszom, zene, tánc, éneklés, szóval semmi különbség, olyan, mint egy lagzi. A kicsi hordozókendőben rám volt kötve, abban szépen szopizott és bealudt, közben én vacsoráztam és beszélgettem. A kendő órült jó találmány, mindenki csak azt látta, hogy van valami a kendő alatt (feltételezték, hogy baba :-D) de semmi nem látszott ki belőle. Kicsi lányom teljes kényelemben (imádta mindig a kendőt) bevacsorázott és el is aludt rajtam. Táncolni ugyan nem mentem gyerekkel, de nagyon jót beszélgettük, ettünk-ittunk, a kicsi pedig teljesen jól aludt.
Természetesen ha jelzi a baba, hogy nem jó neki, azonnal hazamentünk volna, de semmi gondja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!