Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat hónapos kisbabával elmenné...

Hat hónapos kisbabával elmennétek lakodalomba?

Figyelt kérdés
A kicsim még csak szopcsizik, kb. kétóránként ezért nem hagyhatom senkire.
2010. ápr. 13. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem ekkora volt a gyerek, amikor én voltam a tanú. csak szopizott, de attól napirendje volt, tehát miért ne hagyhatnád ot bárkire???

Délutáni alvás ideje alatt volt a ceremónia, onnan hazasiettem etetni, vissza a lagziba, este megint haza etetni, fektetni. Az éjszakát ekkora babként már rég átaludta, úgyhogy utána reggelig nem volt rá gondja a mamának.

Előre fejtem le tejet és talán egyzser a nap során azt kapta meg, amikor úgy jött ki a program, hogy nem tudtam menni etetni. De ha kell, a lefejt tejet éjjel is megkaphatja, ahhoz te nem kellesz.

Én meg vittem mellszívót és az éjszaka során lefejtem a tejet, hogy ne zavarjon nagyon.

Szóval legyen előre lefejt tej és bátran otthagyhatod bárkire.

Ja, és tanítsd meg éjjel aludni.

2010. ápr. 14. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam picivel nem lagziban, hanem hagyományőrző összejövetelen. Eszemiszom, zene, tánc, éneklés, szóval semmi különbség, olyan, mint egy lagzi. A kicsi hordozókendőben rám volt kötve, abban szépen szopizott és bealudt, közben én vacsoráztam és beszélgettem. A kendő órült jó találmány, mindenki csak azt látta, hogy van valami a kendő alatt (feltételezték, hogy baba :-D) de semmi nem látszott ki belőle. Kicsi lányom teljes kényelemben (imádta mindig a kendőt) bevacsorázott és el is aludt rajtam. Táncolni ugyan nem mentem gyerekkel, de nagyon jót beszélgettük, ettünk-ittunk, a kicsi pedig teljesen jól aludt.

Természetesen ha jelzi a baba, hogy nem jó neki, azonnal hazamentünk volna, de semmi gondja nem volt.

2010. ápr. 14. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!