Normálisak így a tüneteim?
Nekem még ennyi tünetem sem volt. Szerencsés vagyok. Nincs ezzel baj.
26+3 hkm
5 hetesen én is azt hittem még megúszom tünetek nélkül, aztán az elsö az volt, hogy iszonyat ideges lettem, elkezdtem rettegni a semmitöl. Ez néhány napig tartott, a hormonok nagyadagban támadtak. Aztán jött az émejgés, az állandó rosszullét stb... 14 hetesen múltak el.
Második gyereknél is kb 6 hetesen kezdödtek.
Teljesen normális.
Férjem a 11 hét körül viccelődött velem, hogy most már bejön az UH-ra, mert nem hiszi el, hogy terhes vagyok.
Semmi tünetem nem volt. Tényleg semmi. ÉS ez végig így volt. Nagyon élveztem a terhességet.
Örülj, hogy jól vagy, és élvezd ki, van, aki sokat szenved.
Nálam hathetesen kezdődött szagérzékenységgel, hányingerrel. Kilenc hetesen indult a buli, róka róka róka... 18 hetesen múlt el.
Szóval még bármi lehet!
De ha nem lesz semmi, az is teljesen normális!
Barátnőmnek az égvilágon semmi baja nem volt a kilenc hónap alatt ,makk egészséges jó nagy babát szült.
Anyukám a tesómmal végig rókázta a kilenc hónapot, velem összesen 2x volt rosszulléte.
Minden várandósság más és más. Nem ezen múlik, hogy egészséges lesz-e!
Ja, és a reggeli rosszullét elnevezés nagy kamu ám! :D Én pl egész nap rosszul voltam, de Vuk mindig este jött :D
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!