Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tüneteim az elmúlt 3 hét...

A tüneteim az elmúlt 3 hét alatt folyamatosan változtak egyik napról a másikra. Normálisak a tüneteim?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok. A tüneteim az elmúlt 3 hét alatt folyamatosan változtak egyik napról a másikra. Az első tünetem, a mellfájás kb. 1 hete egyik napról a másikra elmúlt, helyette jött az émelygés és a fáradtság (csak a napi munkahelyi munkám ideje alatt tudtam ébren maradni, azt is csak nagyon nehezen). A mai nappal elmúlt az émelygés, a fáradtság sem olyan vészes, viszont kezd megint fájni a mellem, és fáj a hasam alja. Nem jelezhet ez bajt? (Vérzésem viszont nincs.)
2008. márc. 7. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
az hogy fáj a hasad az baj. szerintem menybe adokidhoz
2008. márc. 7. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt,h egyik naprol a masikra elmult a mellfajdalom,es nagyon be voltam "tojva"h baj lehet,de hidd el,h nem alandoan faj az csak neked jo,es attol meg nincsen baj.

A hasam is eleg sokaig fajt,olyan mindjart megjon erzes volt,neha belenyilalt,neha nagyon picit gorcsolt.

Nekem az orvosom azt mondta,h ez a babaval jar,es semmi problema nincsen.

Szeritnem Te is hivd fel az orvosodat,es I meg fog nyugtatni,h minden rendben.

Viszont,ha verzesed lenne gorcsokkel akkor azonnal el kell menni hozza,mert akkor vmi gyogyszert es kupot ad,h minden rendben legyen.Legalabbis a baratnomnel ez volt,mind a ket babaval verzett,de mindketto egeszsegesen szuletett.

Nagyon boldog babavarast kivanok

14 hetes kismama

2008. márc. 8. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!