Császár után 1 héttel normálisak a tüneteim? Kérlek, írjon akinek tapasztalata van.
Sokszor 5 percig ülök a vécén, mire pisilni tudok, ami van, hogy fájdalmas. Van amikor eláll, azt hiszem kész, aztán várok és még utána mégis tudok pisilni egy csomót.
(Sürgős volt a császár /sima szülésnek indult/, nagyon siettek a katéterrel. Lehet, hogy megsérült valamim, vagy mindez normális?
A másik, hogy állandó szélgörcsökkel küzdök (ami azelőtt sosem volt), ki viszont nem akar jönni, talán a hasizomhiány miatt. (Pisiliésnél is mindig érzem.)
Köszönöm!!!
Szia! Sajnalom, a pisiles nagyon nem ok. Nem csak a kateter a gond. Csaszarnal lefejtik a hugyholyagot es lehet nem volt ideje finomkodni a dokinak vele. Nekem ket csaszarom volt es rogton ahogy levettek a katetert tudtam pisilni rendesen. Szoval nalad ez nem oke sajnos.nalam kesobb lett szovodmenye, hogy piszkaltak a holyagomat sajnos. Szoval nem egy leanyalom a csaszar.
szel. A masodik csaszar utan honapokig szeleltem, magyarul fingottam. Nagyon kellemetlen volt. Honapokig tartott mire visszarendezodtek a beleim.
A katéter helyét én is sokáig éreztem, talán 2 hétig is. Egyik eü-s ismerősöm azt mondta,h túl vastag katétert használtak. Olyan volt, mint egy jó kis húgyúti fertőzés. Sztem emiatt egyelőre nem kell aggódnod.
A szélgörcsök miatt végképp ne aggódj. Ennek nem a császárhoz van köze, a legtöbb nő ilyenkor rengeteg galambot ereget. Ilyenkor a belek rendeződnek vissza. Ez pár hónapig is eltarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!