Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen babonában hisztek?

Ti milyen babonában hisztek?

Figyelt kérdés

Hegyes has kisfiú,széles csípő kislány. Savanyú kívánása kisfiú,édeset akkor kislány ésilyesmikre gondolok.

Csak kíváncsiságból érdeklődök. Lehet valamilyen összefüggés a dolgok között?

2015. okt. 16. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmilyenben.
2015. okt. 16. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
én már mindenre rácáfoltam :)
2015. okt. 16. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam nincs ha összevetnénk az összes terhes nőt meg ezeket a babonákat hogy alakulna a képlet, valószínűleg fele-fele lehet az arány de nálam beváltak.

Fiú: hegyes has, pattanások, szőrnövekedés nem várt helyeken, savanyú és sós kívánása és soha még csak nem is émelyegtem.

Lány: kerek has, gyönyörű bőr, édes ételek kívánása és a 7. hónapig hánytam.

2015. okt. 16. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem,dehogy!Nem hiszek semmiféle babonában.Bármilyen egyezés a valóssággal csak a véletlen műve. -ezt szokás mondani.
2015. okt. 16. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyikben sem, egyébként amiket felsoroltál, mindre találsz itt gyakorin korábbi kérdéseknél rengeteg ellenpéldát. Az ultrahangos készülékben hiszek:D Mondjuk nálam bejött a hegyesebb, lentebb elhelyezkedő has, és a sós ételek kívánása, mert úgy néz ki, kisfiú lesz, de ahogy látom másoknál is, ez sokkal inkább alkati kérdés. Még férjem nagymamája, aki ápolónőként dolgozott, is kisfiúra tippelt a tapasztalatai alapján, de aztán azt is hozzátette, hogy a második saját gyereke rá is cáfolt erre, mert lányos tüneteket mutatott, mégis fiú lett.

Kínai naptárban nem hiszek, Jónás-naptárban lehet valami, ha tényleg csak és kizárólag azon a napon van együtt a pár, és tuti, hogy akkor volt ovuláció, egyéb esetben, meg utólagos visszaszámolásokban ez nem működik.

Sőt, mikor kutattam, hogy mikor érdemes együttlenni egy adott nemű gyerekért, akkor olvastam sok választ, akiknél nem jött be, pedig megfelelően időzítettek.

2015. okt. 16. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam bejött minden.Lány kerek has,állandóan édeset kívántam.Halom csokit és fagyit megettem,amit se előtte se most nem nagyon.Fiú hegyes has,sós és savanyú kívánás,pattanások.A kínai fogamzásnaptár is bejött.Egyedül a rosszullét nem.Egyiknél sem voltam rosszul szerencsére. :)
2015. okt. 16. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Terhesség elején émelygés, rengeteg savanyú uborka + annak leve, citrom, citromosvíz. A hasam csúcsosan növekedett, elvileg hátulról meg sem mondani rólam, h babát várok (hatalmas hasam van).

18.hét óta totál biztosan kislányt mond a doki. A hasam most kerekedett ki igazán pár hete, édeset nem kívánom jobban mint terhesség előtt, sőt!

Remélhetőleg pár nap és kiderül biztosra, mert már így is túlhordtam, de jobban hiszek az ultrahangnak mint a babonának :D

2015. okt. 16. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb a fele jött be. :D a hasam formájából a környezetem mondta, hogy látszik, hogy fiú. De én nem hiszek ebben, szerintem véletlen. Pl az édeset kívántam, hánytam is sokat a terhesség elején, elvileg ezek kislányra utalnak és hát... mégsem. :)

A has formája pedig mire látható az alakja, jó eséllyel már az orvos megmondta, arra legalább lehet adni, bár még az se biztos.. nemhogy a babonák.

2015. okt. 16. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok babonás, de a lányommal valóban derékra és csípőre híztam. Most várom a második babámat és hetek óta mindenki tűkön ült, hogy ő vajon fiú lesz-e, mert hegyes a hasam. Kedden voltunk ultrahangon... kisfiú. :)

Ellenben a lányomnál a paradicsom volt a mindenem, míg most megveszek az édességért.

2015. okt. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!