Második trimeszterben szedtek (még) terhesvitamint?
Köszönöm,hogy válaszoltatok!
Az a bajom,hogy eddig már 4 féle vitamint szedtem (közte volt pl. a Hipp Natal is,ebből 2 üveggel még mindig megvan) és mindegyik "megzavarta" a gyomromat.Még mindig tart a hányingeres,hányós időszak, 15 hetes a babám.Pluszban vegetáriánus is vagyok,a véreredményeim teljesen jók,egyéb panaszom nincs.
Emiatt vacillálok,hogy szedjem vagy ne szedjem,érdemes-e még egyáltalán.
Szedem, és egészen szoptatás végéig szedni is fogom. Eddig nekem se vált be gyomorilag a femibion, az elevit, és a gravida se így ittam egy ideig a hipp natalt de a végén attól a vas utóíztől már rosszul voltam, így most megvettem a DM-be a Das gesunde plus A-Z mama vitamint, előtte gondosan tanulmányoztam összevetve a többi vitaminnal és mondhatom elenyésző a különbség vagy nincs is, csak a márkanév hiányzik :)
Lényeg ettől nincs semmi bajom, jó a gyomrom tőle,és az ára is szuper. Mellé szedek magnéziumot és folsavat is de ezt még hipp mellé kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!