Az időn túli (kb másfél óra) pozitív teszt mit jelent? Most jelent meg a második csík.
Figyelt kérdés
Halványan ugyan, de látszik rendesen. Akkor terhes vagyok? Még 3 nap van menses-ig.2010. márc. 16. 12:52
11/17 anonim válasza:
20.02-es vagyok és nagyon drukkolok Neked! Hátha ma csinálsz tesztet. Megy a drukk!!!!!
12/17 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem csináltam tesztet, mert valóban elszámoltam magam egy kicsit, csak vasárnap kéne (nem) megjönnie, szóval még várok vele. Köszönöm az érdeklődést, írni fogok mindenképp! :))
2010. márc. 18. 11:38
13/17 anonim válasza:
20.02-es vagyok, akkor hétvégére drukkolok :)))
14/17 anonim válasza:
Szia, 20.02-es vagyok. Csináltál végül tesztet? Drukkoltam.
15/17 A kérdező kommentje:
Igen, negatív lett, és meg is jött... :((
2010. márc. 22. 22:50
16/17 anonim válasza:
Szia, 20.02-es vagyok. Sajnálom, szívből :((( Pedig nagyon drukkoltam.
Próbáltátok a PG53 nevű ovulációs mikroszkópot? Nekünk azzal sikerült, szinte rögtön.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát ez van. Voltam nőgyógyásznál, és azt mondta, hogy van peteérésem, csak nem reped meg a tüsző, hanem cisztává alakul át, mivel nem tud megrepedni. :( Azt PG micsodát még nem próbáltam.
2010. márc. 24. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!