Az időn túli (kb másfél óra) pozitív teszt mit jelent? Most jelent meg a második csík.
Gratulálok! :) Mert IGEN, az is pozitív!!! Ez 100%. Csak még kevés a HCG a szervezetedben, azért nem lett rögtön két csík. Két naponta duplázódik meg a szervezetben ez a HCG, úgyhogy csütörtökön reggel már garantáltan ott lesz rögtön a 2. csík is.
Vigyázz Magatokra, és ne idegeskedj :)
14.14-es vagyok. Nem értem, milyen nőgyógyász mondta azt, hogy a másfél órával későbbi halvány 2. csík nem számít pozitívnak. Igaz, én nem vagyok orvos, de terhességem előtt nagyon de nagyon sok infot szedtem össze ezzel kapcsolatban, és én határozottan emlékszem arra, amiket írtak.
Ha nem lenne a szervezetedben elég magas arányú HCG, akkor mitől lett volna még egy csík...? Olyan létezik, hogy ha gyengébb minőségű a teszt, akkor átázik, de manapság már nem is árulnak ilyet. Szóval nem értem az orvost, akit kérdeztél :(
Azt szokták mondani, hogy a nem várt mensi napján érdemes elvégezni a tesztet, Neked még addig van 3 nap. Tehát nem várható el az, hogy máris annyi HCG legyen a szervezetedben, hogy azonnal ott legyen a 2 csík.
Mindezektől függetlenül vannak még csodák, negatív és pozitív példák is. Csak azt tudom javasolni Neked, hogy vészeld át a szerdai napot, foglald le Magadat, és csütörtökön a reggeli első vizeletből csinálj egy új tesztet.
Én drukkolok Neked és kérlek majd írd meg az eredményt, kíváncsi leszek rá.
27 hetes kismama
20.02-es vagyok, szia, holnap ha gondolod, máris megcsinálhatod a tesztet.
Régóta vártok a babára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!