Nagyon sok fájdalom csillapítótól lehet beteg a magzat?
Figyelt kérdés
Tehát ha anyuka a terhesség 3-4-5 hetében extra sok gyógyszert szedett, mondjuk napi 1 doboz algopirin. Ha károsodhat, ez mikor derül ki, hányadik hétben? Akinek kötekedős napja van az kíméljen!2015. okt. 14. 11:45
11/14 Vilcsianyuja válasza:
És akkor is volt megvonásos vérzésed, hacsak rövidebb ideig is?
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem gyógyszer mellett lettem terhes.
2015. okt. 14. 13:12
13/14 Vilcsianyuja válasza:
Vagy akkor nem fogamzásgátló volt a védekezési mód? Figyelj, akár tesztelhetsz is, végre megnyugodnál, de azért tényleg az lehet az állás, hogy nem vagy terhes. És tényleg felesleges volt szedni ennyi fájdalomcsillapítót, ha nem hatott az első három szem, akkor hogyan bízna benne az ember, hogy a negyedik majd fog? Tudom, milyen szar a gyulladt fog, szerencsére nem kellett napokig kínlódnom vele, és el se tudom képzelni, hogyan lehet kibírni. De ha egyszer nem hat a gyógyszer, akkor felesleges beszedni, mert csak tönkrecseszed a szervezeted. Na de most már mindegy, jobbulást a fogadnak, megnyugvást magadnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Spirál mellett. Hatott a gyógyszer, nem erről van szó. Csak 2 hétig szedtem... Amint kiment a hatása, elkezdett fájni és vettem is be a másik szemet. Tehát hatni hatott.
2015. okt. 14. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!