Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik konkrètan...

Hogyan zajlik konkrètan az abortusz?

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 18:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

4.válaszolónka üzenem: hogy a kérdező azt kérdezte hogy hogy zajlik az abortusz és amit kiírtam az is arról szól,elrettentő, de ez van.Legalább látja hogy mit művel,Te egy külön példa vagy mert neked az elhalt magzatot kellett elvenni,de a kérdezőnek sztem nem ez a problémája ,mert akor bővebben kifejtette volna.

Elsőnek olvass és aztán írkálj!

2008. szept. 11. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:
12%
"így látja,hogy mit művel a babájával"? ki kíváncsi ezekre a részletekre? csak olyan beteg emberek,mint aki feltette ide! ezen az egész dolgon lelkileg volt nagyon nehéz túltenni magam,vagyis az abortuszon,de mondjuk ezeket a képsorokat se lesz könnyű elfelejteni,főleg úgy,hogy 14 hetes terhes vagyok!
2008. szept. 12. 07:24
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem mindenkivel végig kellene nézetni, aki abortuszra készül! Kivéve, ha beteg baba.
2008. szept. 13. 12:35
 14/19 anonim válasza:
41%
Akik annyira az abortusz ellen vannak, azokhoz szól ez... Ha ennyire fikázzátok aki abortuszra akar menni (pedig lehet h muszájból megy...)miért nem írkáljátok ugyanezt azoknak, akik fogamzásgátlót szednek? Hisz azoknak is van abortatív hatásuk is.... Lehet lepontozni :)
2008. dec. 10. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom !!

Hát mindjárt rosszul leszek!!

Bőgni fogok!!

de szörnyő egy abortusz!!!!!!!!!!!!!!!! egy 5 és fél hós baba anyukája

2009. febr. 6. 23:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mertem végignézni, csak belenéztem...ez szörnyű. Lehet összejött egy nem kívánatos terhességem...még nem 100%, ma csinálok tesztet, eddig el akartam vetetni, ha kiderül, hogy terhes vagyok...ezek után nem akarom! Ez szörnyű. Lehet, hogy nem normális az oldal készítője, de engem "meggyőzött".(21 vagyok, ha összejött akkor első terhességem)
2009. febr. 17. 10:01
 17/19 anonim válasza:
100%
19 vagyok és ez a videó szinte megríkatott :( Sokszor féltem már én is hogy terhes lettem és akkor menni kell elvetetni a babát mert sem az családom sem annak anyagi helyzete nem lenne megfelelő.A múltkor volt ilyen problémám hogy attól féltem teherbe estem(tabletta mellett,nem jött meg a mensim) és akkor eldöntöttem hogy bármilyen nehéz is lesz nem fogom elvetetni.Őszintén sajnálom azokat akiknek valami miatt muszáj ezt az utat választaniuk.
2009. máj. 8. 06:39
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
tudom mi a gond a mai világgal. nincs empátia az emberekben. lehet,hogy nem viccből veteti el a babát... én sem azért estem át ezen,mert baromi jó poén...jó kis videó volt. legszívesebben felkötném most magam
2009. júl. 23. 19:43
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Azért azt semmiképp ne tedd.Biztosan lesz még rá lehetőséged, h.bebizonyítsd: jó anya vagy! Készülj rá és biztosra menj.Ha nem jöhet még a bébi, duplán védekezz, ha meg már szeretnél, akkor előre felkészülve (vitamin, vizsgálatok, megfelelő életmód stb.)
2009. júl. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!