(Volt) Kismamák! Sosem éreztétek terhesség alatt, hogy elszívnátok egy szál cigit?
Figyelt kérdés
Terhesség előtt cigiztem, igaz, nem túl sokat. Mióta pozit teszteltem, 3 hónapja, nem gyujtottam rá, és nem is fogok. De azért néha eszembejut, hogy olyan jól esne egy cigi... Most pl stresszesebb a munkám, és annyira jól esne, úgy kívánom. Természetesen nem fogok cigizni, csak kiváncsi vagyok, hogy nektek is előjött a vágy még ennyi idő után is? Vagy ti megundorodtatok tőle teljesen? Bűntudatom van még csak a gondolattól is...2015. okt. 9. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Nem nem, biztos nem gyujtok rá. Az az igazság, hog miután teszteltem elszívtam egy szálat... Úgy le voltam akkor sokkolva, hogy hirtelen eszembe se jutott, hogy nem lenne szabad. Még azért is bűntudatom van azóta is.
2015. okt. 9. 16:01
12/12 anonim válasza:
Dehogynem.. Főleg amíg nem éreztem mozogni. De tudtam, hogy muszáj megállni. Utána könnyű volt, nem is kellett már a cigi ahogy rúgdosott.
Nem vagyok nagy piás de arra is gondoltam egy párszor, hogy egy jó feles lecsúszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!