Kivancsi lennek a ti velemnyetekre is! Mit tennetek a helyembe?
16 es fel eves lany vagyok. Ma voltam ultrahangon es 5-6 hetes terhes vagyok. A baratom elhagyott. Nem tudom hogy a szuleim segitsegere szamithatnak-e. Ti mit csinalnatok a helyembe?! Megtartanatok a gyereket vagy elvetettnetek ?
surgosen varom a valasozkat! Koszi elore is!
Én megtartanám.
Először kva nehéz lenne, de később, mondjuk 4-5 év nagyon nagyon büszke lennél!
Anyudék biztos tudnak majd segíteni.
Írd majd meg h döntesz!
Amúgy régen ez volt a természetes.
én nem tartanám meg. anyukádnak szülnél magad mellé még 1 gyereket? mert sem eltartani nem tudnád, sem gondoskodni róla. Neked még tanulnod kell, szakmát szerezned, hogy kevesebb eséllyel gyarapítsd 2-3 év múlva a pálykezdő munkanélküliek népes táborát...persze, most lehet azt mondod, hogy befejeznéd mellette a sulit, de a tapasztalat azt mutatja, ez a valóságban ritkán van így...meg ÉLNED kell...szerelmesnek lenni, csalódni, bulizni, barátkozni...nem pelenkázni, ráadásul egyedül...
és lásd be, a Te hibád, hogy így jártál! a szexhez elég felnőtt voltál, akkor a védekezéshez is annak kellett volna lenni. remélem ezt 1 életre megtanultad...
és beszélj a szüleiddel, hiszen ha megtartod, ők vállalnak gyereket, nem Te, ha meg nem, azt is ők fogják fizetni...
Bakker nehanyan de bunkok birtok lenni, sztem nem arra kivancsi, h mit cseszett el.
Azt mar o is tudja, epp eleg baj ez!
Tanacsot kert, nem kioktatast.
Ha a szuleiddel jo a viszonyod, beszeld meg veluk, dontsetek kozosen, ahogy egy anyuka is irta, en is tamogatnam a lanyom, mert nincs olyan ember a vilagon, aki nem csinal hulyeseget ennyi idosen.
Amugy lehet fel, egy, masfel evig (babafuggo) nem tudnal tanulni, de utana be tudnal mindent potolni, es felepiteni a kis eleted.
Kedves utolsó 17.43 vagyok.Itt senki nem beszélt arról.hogy kötelezni kell a szülőket.A szülőnek joga eldönteni,hogy tudja illetve akarja -e ilyen esetben támogatni a lányát.Én segíteném mind két választásánál ez biztos.Mellesleg az abortuszhoz az Ő esetében szülői engedély kell,kivéve ha bűncselekmény következménye a bab illetve bizonyos fejlődési rendellenesség mutatható ki a babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!