Pajzsmirigy alulműködés esetében melyik magzatvédő vitamint szedjem?
Én is Gravidát szedek, az én endokrinológusom is tud róla, soha nem mondta, hogy ne lehetne szednem, de még azt sem, hogy egyébként kerülnöm kell a jódot! Letroxot szedek pici mennyiségben (50-esből fél szemet.
Trimeszterenként ellenőrizzük a TSH-t, ft3-at, ft4-et. 21. hetesen volt a legutóbbi laborvizsgálatom e téren, a pajzsmirigy értékeimre konkrétan azt mondta a dokim, hogy tökéletes.
Szerintem endokrin kérdésekben inkább az orvosoddal konzultálj, a védőnő nem igazán kompetens ebben. Szóval kérdezd meg a dokidat.
24+5 hkm
No igen.. az örök kérdés.
Nekem is alúlműködésem van, ATPO teljesen normális, mégia le vagyok tiltva a jódról. Szó szerint orvosa válogatja mi a tanács.
Egyébként a Supradynnak van egy fajtája amiben nincs jód!
Én is totál jódmentes diétán vagyok!
Se kombi vitamin, se jódozott só, de még bizonyos üdítőitalokban is van jód...nekem azt mondta a magán endo dokim, hogy felvágottakkal, és kb. mindennel figyeljek...olvassam, hogy mit tartalmaz, pedig én határértékre feltornáztam a tsh-t
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!