Leendő anyukák! Milyen magzatvédő vitamint szedtek? Ki javasolta nektek? Orvod? Védőnő? Utána olvastatok és magatoktól döntöttetek mellette?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 14:08
1/22 anonim válasza:
Gravidát szedtem mindkét terhességemnél, az elsőnél ajánlották, nekem jó volt, így a másodiknál is azt szedtem. Szerintem nem kell ezt eltúlozni, nagyjából ugyanolyanok, természetesen, ha panaszt okoz, vagy hányingert érdemes váltani.
3/22 anonim válasza:
Az orvos javaslatára nem szedtem semmilyet.
4/22 anonim válasza:
Elevittel kezdtem (saját döntésem alapján) majd orvosom javaslatára áttértem a Pharmaton Matrueller.
5/22 anonim válasza:
Femibion, mivel csak ezt tudtam lenyelni :)
6/22 anonim válasza:
Gravidát szedtem, patikában adták, úgy voltam vele teljesen mindegy melyik. Dokim kérdezte utána, hogy szedek-e valamit, mondtam, hogy Gravidát és azt mondta jó lesz az.. 12 hetes korom óta semmit. Néha vasat mert állandóan vashiányos voltam terhesség előtt is.
7/22 anonim válasza:
Az orvosom a folsavat mondta, csak folsavat szedtem.
8/22 anonim válasza:
elevitet szedtem, most meg Gravidát a 2. babánál.
Az orvos (nőgyógyász) azt mondta teljesen mindegy melyiket szedem csak szedjem. Ezért az ára alapján választottam
9/22 anonim válasza:
Elevitet ajánlotta az orvos mindkét terhességemnél, tehát azt szedtem. De akár szedhettem volna mást is, nem hiszem hogy sok különbség lenne az Elevit, a Gravida vagy a Femibion között.
10/22 anonim válasza:
Először Gravidát, de nagyon fokozta a hányingert. Áttértem a femibionra, de akkori anyagi helyzetemben nagyon megéreztem a pénztárcámon azt a havi összeget amit rá kellett költeni és utána váltottam a pregnavitra aminek az ára nagyságrendekkel volt olcsóbb a femibionhoz képest és héányingert sem fokozta, mint a gravida. SZóval ez utóbbi jó ötvözetnek bizonyult :) Aztán utolsó két hónapban már nem is szedtem semmit, orvos javasolta, hogy már elhagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!