Leendő anyukák! Milyen magzatvédő vitamint szedtek? Ki javasolta nektek? Orvod? Védőnő? Utána olvastatok és magatoktól döntöttetek mellette?
Mi még csak próbálkozós hónapokba vagyunk, elkezdtem elevitet erre meg már most nem bírom, tök mérges vagyok a kidobott pénzért.
Úgyhogy míg nem fogan meg a kicsi én Dr. Theiss multivitamint szedek amibe sok az A és az E vitamin ami segíti a méhnyálkahártya vastagodását, illetve mellé szedek Das Gesunde Plus (dm-es) folsavat 400-asat.
Aztán ha sikerül végre akkor majd dokit megkérdezem hogy ez elég -e vagy külön szedjek e kismama vitamint, mivel nekem az elevit is vastúltengést okozott.
Semilyet.
Sok zöldség-gyümölcs.
Makkegészséges babám született.
Ja, és végig jó volt a vérerdményem.
Utolsó vagyok.
Femibiont orvosom ajánlására. És mert mindig volt hozzá valamilyen ajándék. Amikor a lányomat vártam akkor tommee tippee cumisüveg, előke stb.
Jelenleg meg fisher price rágóka.
13 hkm
Azért vagyok lepontozva, mert nem szedtem terhesvitamint?
Szerintem nem én vagyok az egyedüli.
Egy kérdést tegyetek fel magatoknak "kedves" lepontozók. Miért van pl. hányingeretek tőle? Mert olyan egészséges?
Lehet lepontozni megint. De ennyi örömöd legyen az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!