Magzatvédő vitamin nélkül lehet baja a babának?
Csak megnyugtatásként:
Egyik nap bejött a kórházba egy koszos, ápolatlan, és sajnos tetves hölgyike, akinek bizony szülési fájdalmai voltak. Kiderült, hogy az utcán él.
Az akkor ügyeletes doki a látványtól teljesen szétesett, pedig látott már sok mindent.
A kisbaba megszületett, és képzeld teljesen egészséges lett! Sok vizsgálaton ment keresztül, de nem találtak nála semmi maradandó problémát!
Szerintem az erős babák vasból vannak. Komolyan. :)
Úgyhogy sok mindent kibírnak, így az hogy cigiztél és stresszes voltál szinte semmi. De ugye azért elhagytad a cigit már?
A vitamin meg jó, ha feltölt téged, de nem ettől lesz egy baba egészséges vagy sem!
Mostantól figyelj magadra jobban.
Én első babával nem szedtem semmit. 7 hetesen gondoltam, hogy feltöltöm a szervezetem egy kis vitaminnal, de addig nem szedtem semmit.
4,5 éves a lányom, és makk egészséges. A terhességem is zavartalan volt.
Szia!
Először is gratulálok a babához!
Ne aggódj, nem lesz baja attól, hogy most cigiztél, stresszes voltál. Nekem is az első kisfiam váratlanul jött, míg nem tudtam, én is dohányoztam, sőt, szilveszter miatt ittam is sört, pálinkát. Semmi baja nem lett! (A cigit én is leraktam természetesen.)
Terhes vitamint egyik terhességem alatt sem szedtem, az orvosom ajánlott viszont folsavat, és nekem magnéziumot és vasat is kellett a végén szednem. Szerintem beszéld át az orvosoddal, ő megfelelően tájékoztat majd, szerinte mire lesz szükséged neked és a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!