Mohó étvágy után étvágytalanság?
Figyelt kérdés
Mielőtt megtudtam,hogy terhes vagyok nagyon jó volt az étvágyam, sőt még miután megtudtam akkor is.Ez volt 3 hétig. Híztam is egy keveset,aminek nagyon örültem.(nehezen hízok akár 10 dekát is) Az elmúlt egy hétben pedig akármit eszek vagy megcsinálok (főtt ételt) alig eszek belőle. SZinte semmi nem kell.Elkezdek enni, s pár falat után abba kell hagynom,mert úgy érzem,hogy jól laktam. Fél óra múlva pedig megint éhes vagyok. Ha sokáig nem eszem akkor meg rosszul vagyok.Fáj a fejem,hányingerem van és szédülök. 2 kilót lefogytam.
9 hetes leszek holnap.
2015. okt. 6. 17:28
1/2 anonim válasza:
Enni muszáj mert le fogsz gyengülni, próbálj sokszor keveset. Szedhetsz terhesvitamint is, egyrészt hasznos másrészt általában növeli az étvágyat. Szokott ilyen lenni egyébként terhesség elején de várhatóan nem tart örökké.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szedek vitamint és Magne B6-ot is.
2015. okt. 7. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!