Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, ha nincs éhségérze...

Mit tegyek, ha nincs éhségérzetem szinte egyáltalán?

Figyelt kérdés
Béres csepp, vitaminok nem segítenek, szeretnék enni de van hogy napokig egy falat sem megy le a torkomon, egyszerűen nem esik jól és soha nem érzem magam éhesnek. Vannak időszakok amikor van étvágyam, de ha stresszes időszakom van akkor jön elő ez az étvágytalanság és ilyenkor hónapokig tart mire normálisan visszaáll..

2015. jan. 22. 04:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakmai tudasom nincs, de tapasztalat, hogy hiaba tomod magad gyogyszerekkel, nem hasznal. Volt hogy depresszios voltam, es nem birtam enni, fajt is tole rendesen a gyomrom, de akkor sem esett jol, mire az orvos ajanlasara edesanyam elkezdett magne b6tal tomni, teljesen hiaba. Probalj meg kikapcsolodni, megszuntetni valamilyen stresszforrast, nekem csak az segitett, amikor elmúlt a Probléma, most folyamatosan ennék :D de elég veszelyes dolog, probalj meg enni, mert lefogytam 2-3 honap alatt kozel 10 kilot es csak par dekat sikerült visszahiznom, most vagyok 45 kilo, 167 centi korul.
2015. jan. 22. 05:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, többen is vagyunk ezzel a problémával:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__6507801..

2015. jan. 22. 09:16
 3/6 Mi közöd Tőle ***** válasza:
0%
Betegek vagytok.
2015. jan. 22. 12:47
 4/6 Szintiszoli123 ***** válasza:
100%

Nem. Mi csak áldozatok.

A világ beteg :)

2015. jan. 22. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is érint ez a probléma, szinte sose érzem azt, hogy éhes vagyok... Annyira irigylem azokat akik szoktak éhesek lenni, olyan rossz úgy tömni magamba a kaját, hogy nem érzem h éhes vagyok.

Arra tudok gondolni, lehet, hogy attól van, hogy kevés a gyomorsavunk.. de ki tudja, ezt viszont csak gyomortükrözéssel lehet megállapítani, viszont ezt inkább kihagynám.

2015. jún. 1. 21:26
 6/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nekem 3 éve nincs éhségérzetem. VAlószínűleg pszichés alapon szűnt meg. "Agykontrollal" még nem sikerült visszahozni.

A gyomortükrözéstől nem kell félni. Nem rosszabb, mint egy hányás.

2015. jún. 2. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!