Kötelező védőnőhöz járni?
Szia! Teljesen megértelek, az én védőnőm se ér sokat--sőt, semmit. Én úgy tudom, a 4 pecsét, ami kell, származhat orvostól is, hisz a végén ő állítja ki az igazolást, hogy jártál rendesen terhesgondozásra a kiskönyved alapján. Persze ki tudja, nehogy aztán ebbe kössenek bele.
Kitartás :)
40 hetes kismami
megértelek! én se szívesen járok, sőt nem is akarom hogy kijöjjön. egy csomó jó infót -amit a védőnőtől kellene megtudnom- innen szerzem be...
szerencsére annyira "elfoglalt" az én védőnőm, hogy 1,5 havonta ad csak időpontot...
úgy tudom hogy a doki pecsétje is számít, és hogy a doki adja majd az igazolást.
viszont ugye elengedhetetlen ahhoz a védőnő, hogy odaadja a kiskönyvet.
üdv, 18 hetes
Védőnői látogatás nem kötelező. Nekem van olyan ismrősöm, akihez az utolsó héten kiment a védőnő és ennyi.
A lényeg, hogy a dokid 4 pecsétet adjon majd.
A védőnő feladatát el tudja látni a háziorvos is, hisz a védőnő csak a vérnyomást méri, a súlyt, vizeletet néz, elbeszélget veled a kérdéseidről.
Sajnálom, hogy nem jót fogtál ki, mert a későbbiekben nagy segítség egy jó védőnő. Én szerencsére nagyon jót kaptam, kedves, aranyos, minden kérdésemre válaszol, érdeklődő, segítőkész.
20 hetes kismama
A lányomnál a védőnő kitöltötte a kiskönyvemet, majd a szülés előtt pár héttel bekéretett magához. Szülés után egyszer látogatott meg. Azt mondta, tudom, hol találom meg,ha elakadok.
Most a második babámmal a védőnő havonta kíván látni. nem tudom minek, mert csak lopom az időmet és ő maga is olyan kis haszontalan. Én is minden infót innen szerzek be a kismama társaktól. De a háziorvosom azt mondta, hogy ha menni kell, hát menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!