Kérhet pénzt a doki kórházi uh-ért?
Figyelt kérdés
Ma megyek uh-ra a kórházba, mert a magánrendelőjében neincs uh. Kellene neki pénzt adnom? Egyébként szoktam neki adni, de most annyira megszorultunk, hogy nem telik rá, mert hétfőn amúgy is kell menni a magánrendelésre. 30 hetes vagyok.2008. szept. 10. 07:47
1/6 anonim válasza:
Szia. Az én orvosomnak sincs a magánrendelésén uh, a kórházba járok én is uh-ra. Én úgy gondolom, hogy fizetek neki eleget, hogy ez beleférjen, ezért nem szoktam neki külön fizetni, ott nem is kérhet pénzt. Minden jót. 29 hetes kismama.
2/6 anonim válasza:
szia! szerintem sem kell adnod neki, végül is a kórházban a munkaideje alatt, a kórház eszközeivel vizsgál. Egyébként én egyszer akartam adni a dokimnak így (amikor a kórházban találkoztunk), el sem vette a pénzt.
3/6 anonim válasza:
Nem fogadhat el pénzt a doki a kórházba,csak ha a magánrendelésére mész.Igaz én még az elején járok,de tőlem sem fogadott el pénzt a kórházba,azt mondta majd ha nála találkozunk.Nála sincs ultrahang.Szerintem meg se kérdezd hogy mivel tartozok,az a biztos.Én is meg voltam szorulva,nem kérdeztem,de mikor megkérdeztem se kellett fizetnem.Szerintem így is meg van fizetve.
4/6 A kérdező kommentje:
Az enyém elveszi szemrebbenés nélkül! Úgy látszik ennyire pénzéhes!
2008. szept. 10. 08:10
5/6 anonim válasza:
Szia!
A kórházi Uh-ért nem kérhet azt fizeti a TB.
Be is jelentheted, ha kér.
Én is magánrendelésre járok. Ott fizetek, de az UH-t a kórházban csinálja. Ott nem fizetek.
Boldog babavárást!
32 hetes kismami
6/6 anonim válasza:
Én a magánrendelésen 7 ezret fizetek a vizsgálatért vagy az UH-ért, ha kórházban vizsgált, nem fizettem, szerintem nem is kell, csak magánnál, én nem adnék neki a kórházi UH-ért, max. a szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!