20 hetes terhes vagyok. Uh-on a következőt mondta a doki, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Szóval: flowmetriát is csinált a doki,és (ha jól értettem)valami eltérés van a jobb és bal oldali lepényt ellátó vér áramlásában.Mondta h ettől még kap mindent rendesen a baba,de én nagyon aggódóm.Kérdezte,h ittam-e kávét(igen),mert nagyon gyorsan vert a szívem,h nincs-e baj a vérnyomásommal,(nincs),hányadik baba(2).Hozzáteszem,és nem vagyok rá büszke,de cigarettázom,amit mire 2hét múlva mennem kell kontrollra,leteszek.
A kérdésem az lenne,hogy mondtak-e valakinek ilyet,megszűnt-e a probléma,és egészséges született-e a baba? Szóval kell félnem?? Már van egy 9hónapos egészséges kislányom.
2010. márc. 14. 18:29
11/11 anonim válasza:
A CIGI lehet az oka.nekem 36hetesen harmadfokban érett lepányem volt pedig se cigi,kávé magas vérnyomás.3 hetet kihuztam mág ilyen lepénnyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!