Aki idő előtt nyílni kezdett: milyen jele volt? Esetleg utólag be tudtál azonosítani egy érzést, hogy az lehetett ennek a jele?
Semmi jele nem volt, nem éreztem semmit és nem is tudom mikor nyílhatott ki. 24 hetesen rutinból vizsgált meg az orvosom és csak így derült ki hogy kinyílt a méhszáj, szóval ki tudja mióta volt már nyitva mivel előtte jópár hétig nem vizsgálták meg.
Végül 28 hetesen megszületett a baba :-(
Szia! Akkor semmi olyat nem éreztem, amiből tutira tudtam volna, hogy ez nyílás. Másodjára sem voltam biztos benne, hogy ez az-e. Így utóbb azt mondom, hogy: görcsök; kevés, rövid, vagy egyáltalán nincsen görcs, megemelkedett hüvelyi folyás; tudom, hogy terhesség alatt több van, de ez olyan mennyiségű, ami még terhesen sem teljesen normális. Hasfeszülés egészen lent; szeméremcsont környékén, lefele is sugározhat. Vizelési és székelési inger; székelésnél erős inger ellenére sem jön semmi.
Mindenkinek más a terhesség és más a szervezete, nem törvényszerű, hogy ilyet érezz. Egy dolog van még: volt egy fura érzésem, hogy valami nem jó.
Másodjára már ez sem segített, semmi nem segített.
Ezért, ha bármilyen kétséged van; MENJ ORVOSHOZ MOST. Nekem már ez sem segített, pedig azonnal indultam, amikor megfogalmazódott bennem, hogy mindez amiket leírtam nem normális. Minden jót kívánok Neked!!!
Első terhességemnél a 30. heti vizsgálaton vette észre a doki, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok. Semmi jelét nem éreztem, nem görcsöltem, nem keményedtem soha előtte.Aztán szerencsére így maradt a végéig, a 39. hét 4. napján született meg.
Most a másodikkal nagyon nem élek kímélő életet, és pár napja éreztem görcsöket, feszülést, azt gondoltam ismét kinyíltam mint az elsőnél. Tegnap voltam vizsgálaton, és NEM. 3000 a méhszájam a 31. héten. Szóval nincs erre szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!