Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utólag hogy deríthető ki,...

Utólag hogy deríthető ki, hogy egyáltalán volt e terhes a nő? Kizárt hogy babát vártam volna?

Figyelt kérdés
Igaz, "csak" egy hetet késett, de a teljes időszak alatt a múlt hónap menstruációjának utolsó napja óta voltunk együtt folyamatosan, védekezés nélkül. Már kezdtem azt hinni hogy megfogant. Most minden különösebb jelzés nélkül, a fürdőkádban megjött, erős de fájdalom mentesen.
2013. júl. 10. 01:05
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem sehogy nem deríthető ki, ezt már így nőgyógyász sem tudná megállapítani. Én nem hiszem, hogy terhes lettél volna. Máskor sosem késett, mindig pontosan jött meg?

Nem mindenki esik könnyen, egyből teherbe, vannak, akiknek csak több hónap próbálkozás után jön össze a baba. Az, hogy védekezés nélkül voltatok együtt egy hónapig még nem jelent semmit. Azt, hogy korábban nem késett soha most pedig mégis jelentheti több dolog is. Például az, hogy nagyon beleélted magad abba, hogy babád lesz és nem akartad, hogy megjöjjön.

2013. júl. 10. 01:30
 2/11 A kérdező kommentje:
De,rendszeresen voltak vrle problémák,hogy megjött,késett,vagy meg se jött egy hónapig... na mindegy:(
2013. júl. 10. 01:40
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Én azt olvastam egyszer ezzel kapcsolatban, hogyha késik és utána erős darabos vérzéssel jön meg a menzesz, az baba volt, csak nem tapadt meg. De nőimagazin volt, szóval nem biztos hogy van igazságalapja
2013. júl. 10. 05:13
 4/11 anonim ***** válasza:
ha mindig ilyen volt, akkor ez hormonproblémára utal (pl. pajzsmirigy, pcos, inzulinrezisztencia). Keress egy endokrinológust, nálam is ez volt a baj
2013. júl. 10. 07:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha mindig is voltak problémák, akkor ez is csak egy ilyen hónap. Amúgy meg lehet állapítani, hogy terhes voltál-e. Nekem, mivel az ultrahangon nem látszott semmi, minden reggel vért vettek és nézték a hcg szintet. Jól látszódott a 3. napon, csak csökken, ami arra utal, hogy volt baba, de csak volt.
2013. júl. 10. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálam is PCOS/IR okozott ilyen tüneteket, és egy késői vetélést is. Ez sajnos nem normális dolog, endokrinológiai kivizsgálást igényel. Sajnálom.
2013. júl. 10. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves harmadik, én "elvetéltem" az 5. héten, és nagyon nem ilyen... A női magazinom menjenek a....

Én úgy gondolom, hogy ez még nem, vetélés, "csak" a terhesség elhalása.

Nekem erősödő pozitív tesztek után egyszer csak halványodott, majd orvos, UH, vérvétel....

Amikor már mondták hogy nincs élő terhesség, utána még majdnem egy hét volt mire megjött, semmi ömlés, még kevesebb is volt mint egyébként.

Azt hittem, megszakad a szívem!

De gondolom minden terhesség, és minden korai vetélés más.

Utólag viszont sajnos ezt már nem lehet kideríteni!

2013. júl. 10. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, de utólag ez már nem deríthető ki. Szerintem doki sem tudja megmondani, ha már kiürült a méhből.
2013. júl. 10. 13:07
 9/11 anonim válasza:

Első vagyok. Ha mindig is ilyen volt, akkor szinte 100%, hogy nem voltál terhes. Abból, hogy milyen erős a menstruáció nem lehet megállapítani semmit, úgyhogy abban a magazinban elég nagy marhaságot írtak. Nálam van mikor elég gyenge a vérzés, máskor viszont nagyon erős és darabos. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de én kizárt, hogy terhes lettem volna valaha is.

Viszont ha szeretnél babát szerintem menj el orvosi kivizsgálásra, mert ugyan nem tudom hány éves vagy és mióta menstruálsz, de a menstruációt követő 2-3 évre be kell állnia a ciklusnak. Tehát ha mindig késik heteket, vagy hetekkel előbb jön meg az nem normális, persze lehet, hogy semmi nem áll a háttérben de egy orvosi kivizsgálás nem ártana. Nekem se napra pontosan jön meg, de 3 napnál többet sose "késik".

2013. júl. 10. 13:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

21 vagyok, már 9 éve tart, mindig voltak problémák, nem egy kivizsgáláson is voltam már, az utóbbi pár hónapban is a ciklus volt egy hófordulóban 22 nap, másikban 33. Mikor pár hónapja lett komoly kapcsolatom, voltam újabb kivizsgáláson, de nem talált semmit, az akkori késésre is azt mondta, ez belefér. :( Én sajnálom hogy így alakult, remélem majd összejön.

2013. júl. 10. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!