Szerintetek mi baj lehet? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
36.8 a hom , julius 27-an volt meg utoljara , augusztusban nem jott meg, igy kb szeptember 1 re vartam . Ma szeptember 21-ike es meg mindig nem jott meg, viszont ezekben az idoszakokban barnaztam , elmult , nehany napja keszulodott valami , de nem jott meg! teszteltem ezelott egy par napja de negativ a teszt! A tavaly is volt olyan hogy 1 honapot kimaradt es nem voltam terhes , de mar kezd idegesiteni az egesz !!! szokott fajni a mellem is mielott megjonne , de az sem faj !2015. szept. 21. 10:23
1/1 anonim válasza:
Szia! nekem is hasonlo tuneteim voltak, a barnazast kiveve. Elmentem nodokihoz es megallapitotta ,hogy egy 7cm-es ciszta van a petefeszkemben. Neked is lehetseges, hogy hasonlo ok all a hatterben, hiszen egy ciszta annyira el tudja zatni a petevezeteket, hogy nem, vagy csak alig jon meg a menzesz. De ha negativat tetszteltel, akkor 95%, hogy nem terhesseg. A maradek 5% pedig a teszt tevedese, vagy hogy MEG nem mutatja ki a babat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!