Ti mennyire vagytok babonasak? Tobbi lennt
Nem fogok vasarolgatni semmit 6 honapos koromig de most vagyok 8 hetes es kaptam sokmindent egy csalad barattol mert ha nem fogadom el eladja oket igy meg megkaptam ingyen.
Ez annyira nem szamit a babonaba, vagy igen? Kicsit babonas vagyok de ez az elso babam.
Én a 12. hétig nem akartam semmit vásárolni, de én is kaptam már előtte.
Picit rossz érzésem volt, de elhessegettem, ugyanis nézd reálisan a dolgokat nem attól lesz vagy nem lesz bármi baja a babádnak, hogy valamelyik ismerősöd ad babaruhát vagy bármi mást. Ennek semmi köze e terhesség szerencsés vagy szerencsétlen kimeneteléhez. Ne gondolj erre.
Nem lesz semmi baj.
Megnyugtatásodra saját magad csak akkor vegyél bármit is, amikor tervezted.
Ó én az egész terhességem alatt mindig nagyon babonás voltam...már-már a végletekig, de valahogy akkor igy esett jól. :)
Pl. mindig ugyanabban a bugyiban mentem a vizsgálatokra, védőnő előtt mindig ugyanazt reggeliztem (nagyon féltem a vérnyomásméréstől, alapból is magas volt, de ott még magasabbat mért folyton).Illetve nst-nél mindig vittük a kórházi pakkomat is magunkkal, tutira mentem. :)
Na látod pont a ruhákon nem vaciláltam soha, az első adagot kaptuk, 15 hetes lehettem akkor. A többi babaholmi meg utána jött.
Viszont a sógornőm már rögtön a legelején, ahogy kiderült a terhességem, 7 hetesen babakocsit akart venni...na azon kiakadtam, hogy azért ezt még ne már. :) Utána úgy megsértődött, hogy később sem vett, sebaj, intézte a párom. :)
ha annyira babonás lennél el se mesélted volna a 12. hétig senkinek :) Mert ez is egy ilyen babona, hogy nem meséljük el. De persze mindenki maga dönti el, nem ezen fog múlni nyugi :)
Mi 11. héten mondtuk el a családnak, olyan 25. héttől vásároltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!