Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik molett testalkatúak, és...

Akik molett testalkatúak, és a 31. hétig 8 kg körül híztak, mennyi lett a végére?

Figyelt kérdés

84 kg-val kezdtem a terhességet. A 20. hétig egészen jól tartottam magam, 4 kg jött fel, akkor hirtelen megugrott 3-mal. Azóta nagyon figyelek, az elmúlt két hónapban csak 1 kilót híztam. Az első terhességemnél 18 kg lett a vége, olyan voltam mint egy bálna, ezt nem szeretném (82-ről indultam, és 100-zal mentem szülni...) :( Most remélem sikerül 10, max 12 kilónál megállni.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2015. szept. 18. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem terhesen kell diétázni. Ami feljön, feljön. Majd leadod a szülés után a szoptatással, ennyi. Még bőven az egészséges határon belül vagy.
2015. szept. 18. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
én normál testalkat avgyok,cukros vérvételem tökéletes lett,de 15kg-nál járok a 30. héten igy önszántambol megyek diabetológiára,segitsenek h hogy diétázzak,hisz ha még ennyi feljön az baromi sok lesz.
2015. szept. 18. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél màs. Az elsőt én is 84 kgval kezdtem, 12 hetesen màr rajtam volt 8 kg. Aztàn ennyit hìztam, 92 kgval szültem, utàna pedig 81 voltam.

Most 70 kgval kezdtem 11 hetes vagyok és 77 kg voltam ma a védőnőnél,szerencsére ez lesz az induló súlyom mert most voltam először nàla 😁

Egyik terhesség alatt sem diétàztam, csak odafigyeltem arra,hogy mit eszek, az elején is!!! sőt folyamatosan hànytam 13-16 hétig mégis mindhàrom terhességemnèl felszaladt 7-8 kg két hónap alatt.

Nekem ezàltal az a tapasztalatom,hogy nem tudom min múlik a súlygyarapodàs. Pl én mesi előtt is nehezebb szoktam lenni 3-4 kgval.

2015. szept. 18. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem diétázok. A cukrom tökéletes szerencsére. Csak éppen nem eszem meg a 2. szelet kenyeret, vagy az egész tábla csokit csak azért mert terhes vagyok és nekem mindent szabad...

Na majd meglátjuk :)

2015. szept. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!