Hányadik hétig szoktak, ill. tudnak befordulni a babák?
Figyelt kérdés
Mikortol mondják azt hogy ha nem fordult meg akkor nagyon kicsi rá az esély?Ha faros marad akkor mindenhol császároznak?2015. júl. 16. 13:45
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom 36 vagy 38 hetes korban kevés rá az esély de attól még esély van rá később is.
Orvos és kórház függő. Nyíregyházi vagyok, itt ahogy hallottam először szülő nőket mindenképpen császároznak. Hogy máshol hogy van, azt az orvosodtól kellene kérdezni.
3/10 anonim válasza:
ha kis súlyú a baba 2500 g alatt, és jól tágul valaki, akkor elsőre is szülhet simán faros babát, ha az orvos olyan :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
még a felénél vagyok csak,de a korházban a doki mondta h jo lenne ha már most befordult volna...ezért is csodálkoztam h ilyen korán kéne?
Első babám császárral született,más ok miatt(sürgősségi),igy nem tudom majd mire számitsak....
2015. júl. 16. 15:06
5/10 anonim válasza:
2 gyermekem van, nekem mindkettő 28.-30. hét között fordult be. Úgyis érezni fogod, ha befordul, én is éreztem, a 30. heti uh alá is támasztotta.
6/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy 37, de egy jó szülésznő tud segíteni abban, hogy akár a szülés napján megforduljon a baba, nem egy ilyen esetről hallottam.
7/10 A kérdező kommentje:
Én az elsőnél nem éreztem,de majd jobban figyelem,kiváncsi vagyok.
2015. júl. 16. 17:03
8/10 anonim válasza:
Két ismerősöm is van, akiknek csak szülés előtt pár nappal fordult be a babájuk, tehát ez változó.( Bár egyiküknek sem volt kellemes élmény :-) ) Bár nekem is sokáig farral volt, ezért én is rákérdeztem, meg lehet-e szülni természetes úton, az én orvosom azt mondta, hogy ha egyébként minden rendben, akkor igen. Nekem is első baba. Gondolom, akkor ez meg orvos függő...
9/10 anonim válasza:
35+4 hetes vagyok.
Azt mondta az orvosom, hogy ha a 38. hetig nem fordul be, akkor megcsaszaroz.
Az az igazsag, hogy mar most olyan nagy a baba, hogy mar a sima feszkelodese is igen kellemetlen. Nem tudom, mi lesz, ha ezutan meg befordul....
10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,akkor van még időnk:)
2015. júl. 17. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!