Szerintetek el tudjuk titkolni a velem lakó sógornőm elől a 12. hétig, hogy babánk lesz?
Ha nem leszel hányós, meg rosszul levős, akkor igen.
Én anno szerintem a 16.-18. hétig is el tudtam volna titkolni, mert semmi bajom nem volt, és a hasam is későn kezdett kerekedni.
Èn a szüleinknek és a téstvéreinknek elmondtuk, de kértük öket, hogy ne mondják el senkinek sem. (iszonyat pletykás mind, és még is megtartották)
Majd a 12-ik hét után elmondtuk a barátoknak, és távolabbi rokonoknak is.
Annyit mindtam a szülöknek, hogy ha még is valaki rákérdez azért ne tagadják mert az a legcikibb.
Ha nem hánysz, nem viselkedsz feltűnően, akkor simán.
Mit értek feltűnő viselkedés alatt? 6 hetesen derekat támasztva járkálni, mint ha a nyolcadik hónapban lennél, látványosan undorodni szagoktól, baba-mama oldalakat osztogatni facen, esetleg már most vásárolni a babának/magának kismamaruhát. Egy ismerősöm ezeket csinálta, majd amikor megvolt a NAAAGY BEJELENTÉS, megsértődött, hogy senki nem lepődik meg, mert annak ellenére, hogy tagadta, már mindenki rájött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!