Novemberre kiirt kismamak h vagytok?
Én ugyan 10.30-ra vagyok kiírva, de ettől még simán lehet novemberi.
Második gyermekem, első fiú, 3 éves lesz nemsokára.
Most kislányunk lesz.
Borzasztóan fáj a derekam, a szeméremcsontom, a medencém. Szóval kb mindenem.
Az elsővel csak az utolsó 1 hónap volt nehéz.
1 ujjnyira nyitott a külső méhszájam, de már a második trimeszter kezdete óta, mégis itt vagyok egyben.:)
Babakocsi még nincsen, nem tudok választani. Valószínüleg az utolsó pillanatokban rendelem majd meg, az első időkben úgysem kell majd.
Többi dolog megvan.
Nem bánnám, ha már a 38.héten megszületne,mert nagyon kínlódok a terhességgel.
Szia
Én második trimeszter vége óta érzem nehezebbnek magam, gyorsan elfáradok, és nincs kedvem semmihez nagyon. Vagyis lenne elmászkálni, de ha elmegyek csak a boltba mintha egy hosszú túráról jöttem volna vissza :D... ritkán besavasodok de nem vészes, amúgy nincs bajom, csak ez a elnehezült test pedig nem is híztam sokat. Szerencsére a mozgások és a rúgások se fájdalmasak vagy ha időnként kinyomja magát. Ilyenkor már olyannak kéne lennie?
Igaz én dec. 6-ra vagyok kiirva, de gondoltam írok.
Vasárnap lépünk a 29. hétbe. Eddig 5 kg-ot híztam de a pocim elég nagy, aminek most már ér
Igaz én dec. 6-ra vagyok kiirva, de gondoltam írok.
Vasárnap lépünk a 29. hétbe. Eddig 5 kg-ot híztam de a pocim elég nagy, aminek most már érzem a súlyát is. Nagyon rosszul alszom, könnyen fáradok. A légzéssel szoktak gondok lenni, van mikor úgy érzem összenyomja a tüdőmet :D Nagyon aktív amit élvezek, szerencsére nem fájdalmas a mozgása, legalábbis eddig nem volt az. Kezdek nagyon izgatott lenni, első baba így minden új és ijesztő picit, várom, hogy kibújjon, reménykedem egy november végi szülésben, jó lenne már látni, és bevallom az is jó lenne ha visszakaphatnám a testem feletti uralmat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!