Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várt terhesség esetén...

Nem várt terhesség esetén hogy döntétek? Inkább nők válaszát várom

Figyelt kérdés

Kapcsolatba kerültem a Balatonon egy 17 éves fiúval családi nyaralás közben és teherbe estem pedig szedtem fogamzásgátlót.Ma voltam orvosnál mert szédültem, fájt a fejem és hasonlok és 100% hogy terhes vagyok. Szeretem a férjem de jól esett hogy egy fiatal fiúnak tetszem és engedtem a kísértésnek. Már van 3 gyermekem a páromtól de nem akarom őket elvesziteni, szeretem a párom és bánom amit tettem, még sosem csaltam meg.

33n

2015. szept. 14. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Nem szeretné úgy mint a sajátjait?

És megszülöd a kis kakukktojást, aki minden pillanatban a félrelépésedre emlékezteti a férjedet???

Vagy örökbe adjátok, azért írod feltételes módban, nem kijelentőben???

2015. szept. 19. 17:13
 52/62 A kérdező kommentje:
Igen, vállalom/juk,a babát és nem adom örökbe, ő az én picim.
2015. szept. 19. 17:16
 53/62 anonim ***** válasza:
67%

Hát gratulálok. Komolyan. A fèrjedhez is.

Mert mèg egy ilyen, aki felneveli a felesège félreqrásaiból született gyerekét, nincs.

2015. szept. 19. 19:30
 54/62 anonim ***** válasza:
Pfujj.
2015. szept. 19. 19:38
 55/62 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz hosszú a házasságod (de ne legyen igazam).

Ahogy megszületik a kicsi, akkor tudatosul a férjedben a szitu. Csak akkor már késő lesz. Így az egyetlen megoldás a válás lesz.

Nem fogja felnevelni.

2015. szept. 19. 19:44
 56/62 anonim válasza:
szerintem meg az egész kamu..
2015. szept. 19. 19:50
 57/62 anonim ***** válasza:
Csodálatos párod van, felfoghatatlan, hogy voltál képes ilyen aljasul megalázni és hátba szúrni őt, komolyan meg sem érdemled. Remélhetőleg jó élete lesz annak a kisgyereknek, mert ennél már csak az lenne borzasztóbb, ha később ő inná meg a levét anyuci csalfaságának. Őt is ugyanúgy kell majd szeretnetek, mint a testvéreit vagy pedig ha nem, akkor kitálalni az egész pereputtynak az "afférodról". Ismerek egy hozzád hasonlót, sajnos rokonságból, legszívesebben szemen köpném. Számíts te is ilyen reakciókra. Azért remélem tudod, hogy olyasmit dobtál el magadtól, amiért mások kezüket-lábukat összetennék (te is megtehetted volna). A legtöbb, amit tehetsz, hogy egy becsületes, hűséges embert nevelsz majd belőle, ha már neked nem sikerült azzá válnod. Ha a férjed meg is bocsát, remélem, hogy te soha nem fogsz tudni magadnak.
2015. szept. 19. 20:07
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek szempontjábol ez a legrosszabb, amit tehettek. Kakukkfiokaként felnöni ugy, hogy "apa" engem soha nem szeretett ugy, mint a tesoimat és mindig máshogy bánt velem, rettenetesen rossz lehet. Ez kihathat az egész életére
2015. szept. 19. 22:50
 59/62 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az utolsó hozzászóló véleményéhez, azzal kiegészítve, hogy nem csak az "apa engem soha nem szeretett" érzés fogja megkeseríteni a gyerek életét, de a származása körüli titok is. Az ilyen dolgokat a gyerekek megérzik, fantasztikusan jó antennáik vannak erre.
2015. szept. 19. 22:55
 60/62 anonim ***** válasza:
Barátom pont ilyen gyerek, ha már ennyire téma. (Gyakori ez a családjukban...) Ráadásul neki még nevelőapja is volt, az igazinak hitt helyett/mellett. A testvérei is mind más szülőktől vannak, az egyik mondta el neki még régen, hogy hazudnak a vérszerinti faterjáról. Nemrég tudott csak meg többet, de még nem találkozott vele. Én nem tudom milyen érzés, ha nem ismerem (bárcsak tudnám), de azok alapján, amit ő mesélt, nagyon rossz. Kérdező, te mit fogsz csinálni, ha a kisgyereked majd találkozni akar az apjával? Egyáltalán tudsz bármit is arról a srácról? (Nem ártana...)
2015. szept. 19. 23:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!