Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várt terhesség esetén...

Nem várt terhesség esetén hogy döntétek? Inkább nők válaszát várom

Figyelt kérdés

Kapcsolatba kerültem a Balatonon egy 17 éves fiúval családi nyaralás közben és teherbe estem pedig szedtem fogamzásgátlót.Ma voltam orvosnál mert szédültem, fájt a fejem és hasonlok és 100% hogy terhes vagyok. Szeretem a férjem de jól esett hogy egy fiatal fiúnak tetszem és engedtem a kísértésnek. Már van 3 gyermekem a páromtól de nem akarom őket elvesziteni, szeretem a párom és bánom amit tettem, még sosem csaltam meg.

33n

2015. szept. 14. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
57%

A férjed mellett csináltad?? Bennem itt több kérdés is felmerül, először is, a férjed hogy nem vette észre, hogy egyfolytában flörtöltök? Talán nem érdekelte?

Másrészt meg ehhez hogy volt merszed? Én sem vagyok egy szent, de ehhez így biztosan nem lenne bátorságom...

Meg mi szükséged volt erre? A megcsalásnak amúgy sokszor van oka (valami hiányzik), főleg, ha valaki ennyire éles helyzetben teszi...

A gyermeket illetően pedig választhatsz, vagy elveteted, és egész életedben siratni fogod, vagy megtartod, elismered a hibád, és esetleg elveszíted a férjed, amit szintén nagyon fogsz bánni, négy gyerekkel pedig nagyon nehéz lesz egyedül. Vagy ha meg is bocsájt, nem biztos, hogy szeretni fogja a kicsit...

Ezeket mérlegeld. Nem lesz könnyű.

2015. szept. 14. 21:36
 22/62 anonim ***** válasza:
Nincs mit magyarázkodnod, pontosan értjük, hogy mit csináltál. Erről a helyzetről csak te dönthetsz. Én ellenezem az abortuszt és a hazugságokat, dehát a megcsalást is... Legjobb lenne nektek külön utakon, hiába a 3-4 gyerek, de ez itt nem szerelem (legalábbis részedről biztosan nem).
2015. szept. 14. 21:39
 23/62 A kérdező kommentje:
Nem vette észre mert nem előtte csináltam/csináltuk. Én tényleg szeretem a férjem, 10 év alatt sosem veszekedtünk mai napig úgy fekszünk le aludni mint amikor össze jöttünk át ölel puszit ad és szorosan ölel. Semmi nem hiányzik az életemből, csak tényleg imponáló volt... :( már 10000000x meg bántam amit tettem, mióta ki derült hogy terhes vagyok folyton zokogok míg nem lát senki mert ha tudom jönnek haza vagy mennem kell el össze szedem magam, ma is amikor teregettem rám tört a zokogás hogy hogy tehettem ilyet mert én tényleg szeretem a családom és nem akarom őket elvesziteni
2015. szept. 14. 21:46
 24/62 anonim ***** válasza:
49%
gondolkodás nélkul elvetetném. 31 éves no vagyok
2015. szept. 14. 21:48
 25/62 A kérdező kommentje:
És a babára azaz azt sem mérlegeléd hogy a te gyermeked? Nehéz ez a helyzet :(
2015. szept. 14. 21:50
 26/62 anonim ***** válasza:

Én nem mérlegelnék, elvetetném. Azt nem tudom, hogy titokban csinálnám-e vagy bevallanám a bűnömet, de az tuti, hogy a babát nem tartanám meg.

38 éves 3 gyermekes anya vagyok

2015. szept. 14. 22:00
 27/62 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod. Gondolkozom rajta nagyon erősen hogy el vetettem de aggódom is mert csak egy baba igazából attól is rettegek hogy fogom fel dolgozni
2015. szept. 14. 22:03
 28/62 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem, hogy egy 33 éves 3 gyerekes anyuka ír ilyet, hogy "alámnyúlt" vagy enged ilyet egy idegennek a Balatonban.

De ha mégsem kamukérdés:

1. A legnagyobb kussban elvetetném. Senki ne tudja. De tényleg senki.

2. Elgondolkodnék, hogy valóban szeretem-e a férjem. Egy alkalom még lehet elgyengülés. Ez, amit leírtál, nem az. És ha egyszer hanyattvágtad tőle, hogy valaki azt mondta, hogy "Jó a segged, kő kóla?", akkor többször is hanyatt fogod.

3. Ha már félrekefélsz, húzz gumit. Ne vidd haza a nemi betegségeket.

2015. szept. 14. 22:07
 29/62 anonim ***** válasza:

ahogyan irtak elottem :

"A legnagyobb kussban elvetetném. Senki ne tudja. De tényleg senki. "

nem mérlegelnék..nincs min.

2015. szept. 14. 22:11
 30/62 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a terhességed?
2015. szept. 14. 22:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!