Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várt terhesség esetén...

Nem várt terhesség esetén hogy döntétek? Inkább nők válaszát várom

Figyelt kérdés

Kapcsolatba kerültem a Balatonon egy 17 éves fiúval családi nyaralás közben és teherbe estem pedig szedtem fogamzásgátlót.Ma voltam orvosnál mert szédültem, fájt a fejem és hasonlok és 100% hogy terhes vagyok. Szeretem a férjem de jól esett hogy egy fiatal fiúnak tetszem és engedtem a kísértésnek. Már van 3 gyermekem a páromtól de nem akarom őket elvesziteni, szeretem a párom és bánom amit tettem, még sosem csaltam meg.

33n

2015. szept. 14. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Ditta323 ***** válasza:

Gondolkodás nélkül elvetetném, mert nekem 4 gyerek már túl sok lenne.

Amúgy sorolom mit tehtnél:

1. Elveteted (1 nap kórház), vagy elveteted és pár nap kórház arra hivatkozva, hogy elkötteted magad, mert nem akarsz tovább tabit szedni, és elég 3 gyerek (férj nem tudja meg).

2. Bevallsz mindent a férjednek és megbeszélitek hogyan tovább (ez lenne az egyenes út).

3. Megtartod és vállalod a következményeket.

26/N és 1 kislányom van.

2015. szept. 14. 22:14
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

"át ölel puszit ad és szorosan ölel."

Az lehet, hogy a férjed ugyanúgy szeret, mint az elején, de te már nem, az biztos.

Ha valaki el is gyengül, az 1x teszi, nem 3x több napon keresztül! Fordított helyzetben te ehhez mit szólnál?

Én is örülök, ha idegen férfiak erősítik az önbizalmam (bár ezt a férjem is megteszi minden nap), de nálam ez kimerül annyiban, hogy egy mosollyal megköszönöm a bókokat. Nem pedig lefekszem egy tinivel. Én nem csak szeretem, de tisztelem is a férjem. Nem aláznám meg így.

Szóval szállj magadba és gondolkozz el, hogy tényleg ugyanúgy szereted a férjed, vagy csak ezt akarod elhitetni magaddal, hogy a meglévő 3 gyereked kiegyensúlyozott családban nőjön fel...

Semmiképpen nem tartanám meg a babát.

Ja, és ha valaki kalandba keveredik, az ne csak a gyerek miatt húzzon gumit, hanem akár a fertőzések miatt. És ha egy jó kis HIV vírussal lennél gazdagabb pl???

33/N

2015. szept. 14. 22:15
 33/62 anonim ***** válasza:
0%
És ha azt mondanád neki hogy megerőszakoltak a balcsin? Akkor megvan az ok a babára és együtt dönthettek mi legyen.
2015. szept. 14. 22:17
 34/62 anonim ***** válasza:

33#

Végül is ja, ennél a tettnél már csak ez a végkifejlet lehet undoritobb

2015. szept. 14. 22:19
 35/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az egyik kommentálónak ha mégis alám nyúlt akkor hogyan írjam le másképp? Nem 1950ben születtem.

A többieknek köszönöm a választ, holnap elmondok mindent és remélhetőleg együtt tudunk dönteni hogy hogyan tovább. Mindenkinek szíves köszönet hogy próbált segíteni.

2015. szept. 14. 22:21
 36/62 anonim ***** válasza:
Egyértelmű abortusz. Előtte viszont oda állni a ferj elé és elmondani mindent a megcsalastol a terhességig. Készülj a valasra
2015. szept. 15. 05:51
 37/62 anonim ***** válasza:
akkora ordas vagy vagy unatkozol?
2015. szept. 15. 08:28
 38/62 anonim ***** válasza:
75%

Elvetetnem, nincs mit gondolkozni rajta. Ha szereted a ferjed, es irtad, h igen, akkor ne mondd el neki, minek bantani?

Konyveld el, h hibaztal, es hallgass rola, ne igy akard a lelkiismeret furdalast csokkenteni. Van harom gyereked, azokat fel kell nevelni, legjobb csaladban, a ferjedet pedig becsuld meg, es ne engedj tovabbi kiserteseknek.

2015. szept. 15. 09:30
 39/62 anonim ***** válasza:

egyszer beleesni egy brébe hiba

3* ugyanabba úgy hogy a férje is ott van.. minősítsem?

2015. szept. 15. 09:34
 40/62 anonim ***** válasza:
:) Ez egy kamu,vagy pedig szimplán "egyszerű" vagy,mint a faék.Elolvastam a szappanoperába illő sztoridat,de egyetlen szavát sem hiszem.Tényleg,van aki elhiszi?Most komolyan!
2015. szept. 15. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!