Nem várt terhesség esetén hogy döntétek? Inkább nők válaszát várom
Kapcsolatba kerültem a Balatonon egy 17 éves fiúval családi nyaralás közben és teherbe estem pedig szedtem fogamzásgátlót.Ma voltam orvosnál mert szédültem, fájt a fejem és hasonlok és 100% hogy terhes vagyok. Szeretem a férjem de jól esett hogy egy fiatal fiúnak tetszem és engedtem a kísértésnek. Már van 3 gyermekem a páromtól de nem akarom őket elvesziteni, szeretem a párom és bánom amit tettem, még sosem csaltam meg.
33n
Ne tartsd meg. Eloszor is az meg egyenlore nem gyerek hanem egy magzat. Ha elmondod a ferjesnel egy vilag fog benne osszeomlani, es ha nem is val el toled a kapcsolatotok abban a percben meghal es csak szobatarsak lesztek 4 gyerekkel. En szemelyszerint nem ertem mi a kukiert kellett a kaland mikor allitasod szerint szereted a ferjed. Az en parom 3000kmre el tolem es soha nem csaltuk meg egymast az elmult 3,5 evben raadasul mi meg fiatalok is vagyunk! (18/L, 21/F)
Nem varhatod el a ferjedtol, hogy elnezzen neked egy ilyet, es qzt sem hogy egy hulhe kamasz fiu gyereket nevelje. Ha van egg keves eszed elveteted. En oszinteseg parti vagyok De eletemben eloszor azt mondom hazudj vagy Minden odavesz. Azert nem hiszem hogy olyan Jo volt azzal a kis sraccal hogy 3 Dugas miatt mindened elveszitsd.
18/L
Ha már 3x is képes voltál lefeküdni vele, nem szereted.
Mondjuk ha 1x akkor se. Szerintem mondd el, ennyi őszinteséget megérdemel az az ember.
Mondjuk nem értem, hogy tudott csak úgy letapizni a vízben egy 17 éves srác egy 33 éves nőt... Ilyen nincs. Ez az egész abszurd, te pedig egy rib@.c vagy, ezen ne sértődj meg, ez az igazság, ha normális a férjed, neki se lesz màs vélemènye.
Ha akarod, tartsd meg, de ne élj ekkora titokkal, mert felemèszt.
KAMU! Bár brilliáns vitaindító sztori, meg kell hagyni. (és csodálkozom, hogy nincsenek itt a "ne vetesd el, az egy kis élet, add örökbe" mondatot skandáló abortuszellenesek hada...
1. 3-szoros anyuka kapásból tesztet csinál gyanús tünetek esetén, neked meg az orvosod közölte??? Egyáltalán, ha nőgyógyászhoz mentél, akkor csak sejtettél valami, ha meg háziorvoshoz a tüneteid alapján, akkor ő mégis milyen vizsgálattal állapította meg?
2. nem áultad el, hogy mennyi idős terhes vagy, pedig igen lényeges információ...
3. az előírt módon szedett fogamzásgátló mellett semmi esélye a teherbeesésnek (és itt az "előírt módon" kifejezésen van a hangsúly)
Itt vagyok én, abortuszellenes, hűséges, 18 éves, nesze. (#3-as és #22-es válasz)
Kérdező, azért elmondhatnád, hogy mi volt... (Ha nem kamu a sztori.)
Nem kamu a kérdés. Tudod nem érek rá mindig itt lenni.
Elvittem a gyerekeket anyukamhoz és beszéltem a férjemmel, eléggé ki borult és kért pár nap gondolkodási időt majd elment és éjszaka jött haza. Azóta nem igazán beszélünk de annyit már tudok legalább hogy a babát meg tartjuk mert azt mondta hogy igaz nem szeretné úgy mint a sajátjait de megölni nem szándékozik
Remélem pár nap múlva elmondja hogy döntött. Remélem nem fogunk elválni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!