Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor jött ki a legelső...

Kinek mikor jött ki a legelső terhességi tünete és mi volt az?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, kérlek minél többen válaszoljatok!Köszönöm!
2010. márc. 12. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem annyi volt hogy nem jött meg viszont voltak ilyen kis mindjárt megjön féle görcseim de sokkal enyhében mint mikor megjön aztán nagyon feszültek a melleim tulajdonképen a szokásos gyakori pisilés hányingerem nem volt és 6 hetes voltam ciklus szerint a babám viszont 4 hetes volt de minden rendben már egy hetet behoztunk most már 13 hetesek vagyunk
2010. márc. 12. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó mensi első napjától számított 7.-8. hét környékén jelentkezett a hányinger és a fáradtság.
2010. márc. 12. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A mensi késését leszámítva az volt gyanús, hogy sokkal jobban fájtak a mellbimbóim, mint mensi előtt általában szoktak, és viszkettek, de valahogy "belülről". Aztán volt egy nap barnázás, majd 1-2 héttel később kezdődtek a rosszullétek és folyamatos alhasi fájdalom (a méhszalagok nyúlása nekem a 9. héttől jelentkezett, és hónapokig tartott).
2010. márc. 12. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
A nem várt előtti napokban nagyon érzékeny volt a mellem, és nem ízlett a kávé, aluszékonyabb voltam, és este fázos, pedig augusztus közepe volt. Ja és megkívánta, a nagyszemű olajbogyót, amiből negyed kilót megettem kb. fél óra altt, csak úgy magában.:)
2010. márc. 12. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első gyerek nem volt tervezett, akkor furcsállottam, hogy éhségérzetek törtek rám és falhatnékom volt, mindegy mit. Nem kívántam a cigit, néha megszédültem, éjszakai szolgálatban nem bírtam reggelig koncentrálni mint azelőtt. Aztán eszembe jutott, hogy nekem jó régen volt meg... (ennyit a nyugott életről).

Vettem 1 tesztet, persze + lett és rá pár napra mentünk dokihoz (pont karácsony-szilveszteres időszak volt) aki 7 hetes terhességet állapított meg.

Második gyereket már terveztük, akkor már figyeltem rá és a nem várt napon nem jött meg, utána jó sok rosszullét és nem tudtam csak rántott húst meg joghurtot enni (borzalmas volt).

28/N

2010. márc. 12. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A mensi kimaradása volt az egyik legfőbb tünet, mert elötte mindig napra pontosan megjött. Majd elkezdtek fájni a melleim, nagyon érzékenyek lettek.1-2 napon belül folyamatos hányinger és fejfájás tört rám,ami sajnos még most is megvan. Ezután pedig az tűnt fel, hogy egész nap álmos vagyok, alhattam 8-10 órát folyamatosan,az sem volt elég. A kimaradt mensi első napjától számitott 10. napon teszteltem elöször pozitivat.

14 hetes kismama

2010. márc. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok, a 4. héttől éreztem, hogy valami nem ok, mert éjjel is többször kijártam pisilni, a melleim feszültek, pedig soha nem szoktak. Hányinger, fejfájás meg ilyenek később jöttek,kb 7 hetesen, ami kb. a 14.hétig tartott.(22hetes kismama)
2010. márc. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!