Szedett valaki Femibion után Gravidát?
Próbáld ki a gravidát, ha étkezés után veszed be, nem hiszem hogy gondot okoz. De akkor sem történik semmi, ha 2 hétig nem szedsz vitamint, vagy vmi más olcsóbb készítményt (nem terhes) szedsz. Úgy érzem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ezeknek a kifejezett terhes vitaminoknak. Étkezéssel is sok minden már bekerül a szervezetbe, és nem szükséges nap mint nap mesterséges vitaminokkal telepumpálni a szervezetet. Én is hetente csak 2-szer szedtem, mégis minden rendben van velem is, babával is.
36 h km
Én is váltottam Gravidára, pont az ár miatt, de még szedek omega3-at is, mert az nincs benne. Szedd nyugottan a Gravidát. Még a nem terheseknél is jelentkezik a tavaszi fáradtság. Elhiszem, hogy jól van azoknak a kismamáknak a babája, akik nem szednek vitaminokat, mert ahogy a doki fogalmazott: "a baba elveszi amire szüksége van, igazi kis parazita", VISZONT sok energiára van és lesz még szükségünk. Nem vagyunk egyformák, pl. nekem szükségem van a plusz vitaminokra.
Boldog babavárást!
34 hetes kismama
Te tudod,én sem állok valami túl jól anyagilag,ráadásul már az elejétől tp-vagyok,a férjem sem keres örült sokat,van rezsi,törlesztő,stb,de én ezt a fajtát kezdtem és nem akarok közben váltogatni,arról meg,hogy nem kell bizonyos idő után vitamin csak az a véleményem,hogy inkább szedd végig,legyen az gravida,vagy bármi más.De tényleg nem gondolkodunk egyformán....
Boldog babavárást és mindenek elött vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!