Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki Femibion után...

Szedett valaki Femibion után Gravidát?

Figyelt kérdés
Rosszabb a Gravida?Nem volt tőle hányingered?Eszméletlen drága a Femibion és ezért ki akarom próbálni a Gravidát, mert abban is sok vitamin illetve van benne jód.Csak félek,nehogy ne bírja a gyomrom.
2010. márc. 12. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a gravidát, ha étkezés után veszed be, nem hiszem hogy gondot okoz. De akkor sem történik semmi, ha 2 hétig nem szedsz vitamint, vagy vmi más olcsóbb készítményt (nem terhes) szedsz. Úgy érzem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ezeknek a kifejezett terhes vitaminoknak. Étkezéssel is sok minden már bekerül a szervezetbe, és nem szükséges nap mint nap mesterséges vitaminokkal telepumpálni a szervezetet. Én is hetente csak 2-szer szedtem, mégis minden rendben van velem is, babával is.

36 h km

2010. márc. 12. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is váltottam Gravidára, pont az ár miatt, de még szedek omega3-at is, mert az nincs benne. Szedd nyugottan a Gravidát. Még a nem terheseknél is jelentkezik a tavaszi fáradtság. Elhiszem, hogy jól van azoknak a kismamáknak a babája, akik nem szednek vitaminokat, mert ahogy a doki fogalmazott: "a baba elveszi amire szüksége van, igazi kis parazita", VISZONT sok energiára van és lesz még szükségünk. Nem vagyunk egyformák, pl. nekem szükségem van a plusz vitaminokra.

Boldog babavárást!

34 hetes kismama

2010. márc. 12. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Te tudod,én sem állok valami túl jól anyagilag,ráadásul már az elejétől tp-vagyok,a férjem sem keres örült sokat,van rezsi,törlesztő,stb,de én ezt a fajtát kezdtem és nem akarok közben váltogatni,arról meg,hogy nem kell bizonyos idő után vitamin csak az a véleményem,hogy inkább szedd végig,legyen az gravida,vagy bármi más.De tényleg nem gondolkodunk egyformán....

Boldog babavárást és mindenek elött vigyázz magadra.

2010. márc. 13. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretném szedni még szoptatás alatt is, csak jött egy olyan sajnálatos váratlan helyzet, amiből kifolyólag tényleg nem fogok tudni 5600Ft-ot kiadni csak vitaminra havonta.
2010. márc. 13. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Érthető,persze!Akkor váltasz és kész.Ennyi.Nyilván addig nyújtózkodunk ameddig a takarónk ér....
2010. márc. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!