Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gravidát szedtem eddig de az...

Gravidát szedtem eddig de az most fogy el, vehetek másfajtát (femibion+dha) vagy ugyanazt kell továbbra is szednem?

Figyelt kérdés
kérdezzem meg az orvosomat vagy szabadon választhatok?
2008. júl. 22. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan választhatsz.Nem véletlenül nincsenek vénykötelesítve.Ez csak vitamin.Nagyjából ugyan az van mindegyikben csak más a nevük.
2008. júl. 22. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj az orvosoddal!

Ő ért hozzá...

Az én meglátásom szerint terhesen nem engedheti meg magának az ember, hogy kockáztasson. Függetlenül attól, hogy vényköteles, vagy vény nélkül vásárolható gyógyszerről van szó.

Én nyugodtabb lennék.

25 hetes kismami

2008. júl. 22. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szedhetsz más fajtát is nyugodtan, egyik terhesvitamin sem lehet ártalmas! A legtöbb gyógyszertárban képzett gyógyszerészek dolgoznak tőlük is kérdezhetsz nyugodtan!
2008. júl. 22. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!