Szedett valaki Femibion után Gravidát?
Figyelt kérdés
Rosszabb a Gravida?Nem volt tőle hányingered?Eszméletlen drága a Femibion és ezért ki akarom próbálni a Gravidát, mert abban is sok vitamin illetve van benne jód.Csak félek,nehogy ne bírja a gyomrom.2010. márc. 12. 17:02
1/15 anonim válasza:
Én csak gravidát szedtem, de éhgyomorra kihánytam, viszont ha egyből evés után vettem be, akkor nem volt gond. Szerintem túl nagy különbség nincs a tartalmuk között, én is azért szedtem ezt, mert olcsóbb, és volt benne minden ami kell.
2/15 anonim válasza:
Én a gravidától hányok, mint ahogy az elő van írva. Azt mondta a dr., hogy femibionra cseréljem le, ha érzékeny a gyomrod akkor kezdj azzal szerinte.
3/15 A kérdező kommentje:
A Femibiont szedem jelenleg, de nagyon szarul állunk most anyagilag és azért akartam kipróbálni mást. Összehasonlítottam az összetételeket és a Gravidában van annyi vitamin mint a Femibionba. Viszont érdekelne, ki mit tapasztalt ilyen váltásnál.
2010. márc. 12. 17:17
4/15 anonim válasza:
húzós az ára a 800-as nálunk 3300-ft a 400-ast pedig 5000-ért veszem,de megéri,mert nekem nagyon jó.miért nem szedsz akkor már inkább elevitet,úgy tudom az olcsóbb mint a femibion.Én bizti nem váltanám gravidára,mert anno szedtem és nem voltam megelégedve.
5/15 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy összehasonlító táblázatban, hogy Elevitben sok olyan vitamin nincs ami van a Gravidában is meg a Femibionban is.
Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz dönteni......
2010. márc. 12. 17:50
6/15 anonim válasza:
én azt mondom femibion.Nem egy embert tudok aki ezt szedi,és ők is meg vannak elégedve.Ja,és nekem maga az orvos ajánlotta.
7/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Eddig sikerült megvennem a Femibiont, de váratlan kiadások jöttek és egyszerűen nem tudom tovább ezt szedni. Azért gondoltam a Gravidára mert annak hasonlít az összetevője.
2010. márc. 12. 18:44
8/15 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mert leginkább az első 12 hétben fontosabbak a vitaminok, utána már elég, ha 1-2 célzott vitamint szedsz. Én pl. utána már csak 3-4 naponta vettem be, többi nap csak kalcium, vas, c vitamin, és szerintem az is bőven elég. A baba szépen fejlődik, a vérképem is nagyon szép.
9/15 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok
2010. márc. 12. 19:46
10/15 anonim válasza:
20 hetsen már nem kell semmilyen vitamin! Amúgy a Gravida a legjobb, én szedtem Elevitet és Femibiont is. Az Elevittől híztam a Femibion nagyon drága a Gravida tökéletes volt. Én csak 1-1 dobozzal szedtem be mindegyikből azt is csak azért mert mindig náthás voltam.
1 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!