Bolti majonézt sem lehet enni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom, de persze házit nem merek, de ha veszek boltit? Abban is nyers tojás van?2015. szept. 9. 07:33
2/19 anonim válasza:
még tojás sincs benne, max tojáspor, szóval nyugodtan ehetsz
3/19 anonim válasza:
Egyél nyugodtan. Azért nem lehet, nehogy szalmonellát kapj. De ennek a veszélye nem terhesen is pont ugyanakkora. Szóval ha a terhesség előtt ettél, akkor most is nyugodtan.
4/19 A kérdező kommentje:
És a tojáspor nem nyers tojásból van? :)))
2015. szept. 9. 09:31
5/19 anonim válasza:
Boltit lehet!
Hazit nem a liszteria miatt.
6/19 anonim válasza:
Boltit nyugodtan, hiszen a gyártási technológia miatt sem a szalmonella sem a lisztéria baktériumok nem maradnak a tojásban. (Ha a boltiban kezeletlen nyers tojás lenne, akkor hogyan állna el akár egy évig is hűtés nélkül a polcokon?)
7/19 A kérdező kommentje:
Igazad van! Köszönöm, megnyugodtam :)
2015. szept. 9. 10:08
8/19 anonim válasza:
Úristen! Sosem foglalkoztam ilyenekkel!
9/19 anonim válasza:
Én se. Le is pontoztak. (1-es vagyok)
10/19 A kérdező kommentje:
Hát én foglalkozom, mert nagyon nehezen jött össze a baba, vetélésem is volt már, úgyhogy baromira nem szeretnék kockáztatni ilyesmi miatt. Házit soha nem ennék az tuti, abban nyers tojás van!!
2015. szept. 9. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!