Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be szabad veni gyógyszert?

Be szabad veni gyógyszert?

Figyelt kérdés
12 hetes veszélyeztet terhes vagyok. De most mértem 38.7 a lázam. Faj a torkom rossz a közérzetem . Be vehetek valami gyógyszert hogy legalább a láz le menyen? Köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 7. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Panadolt.

Miért vagy veszélyeztetett?

2015. szept. 7. 19:56
 2/15 A kérdező kommentje:
8.11en volt verzésem + gyenge a méh falam stb.. Maga a kisbabámmal minden rendbe én vagyok ilyen "gyenege" :( És ez bizonyítja be jön egy kis hideg es kész is rögtön beteg vagyok.
2015. szept. 7. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Holnap menj háziorvoshoz, ha tudsz.

De Panadolt bevehetsz

2015. szept. 7. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:

Panadolt (paracetamolt) napi 1-et, ez kb. 400 mg- vehetsz be, a làz nem éppen jó dolog koraterhesen, veszyeztetettként főleg. A làzat csillapìtani kell.

Ugyanìgy vagyok, mint te, csak làzam nincs, még nem gyógyszerezem magam.

2015. szept. 7. 20:11
 5/15 A kérdező kommentje:
És ha nincs csak Algopirin vagy azt nem szabad? Csak a panadolt? Első babas vagyok nem tudok semmit.
2015. szept. 7. 20:12
 6/15 anett1990 ***** válasza:
Nekem a védőnöm azt mondta,hogy Panadolt vagy Rubophent lehet csak szedni.
2015. szept. 7. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor inkább menj el egy ügyeletes gyógyszertárba v. küldj el vkit, és ezek közül vegyen egyet!
2015. szept. 7. 20:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendbe köszönöm.
2015. szept. 7. 20:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Panadolt, de boven lehet tobbet mint amit az egyik valaszolo irt hogy 400 gram per nap, bocsi de ez hulyeseg amit irtal.

1000 mg / 4 alkalommal egy nap.

Diplomas apolo vagyok.

2015. szept. 7. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Ibuprofent is lehet (Algopyrin, illetve a legtöbb Algo- névkezdetű gyógyszer).

Esetemben az orvos a paracetamolt annyira nem favorizálta, mert sok vény nélküli készítményben is van - Coldrex és társai - és emiatt könnyű túladagolni.

2015. szept. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!