Be szabad veni gyógyszert?
Figyelt kérdés
12 hetes veszélyeztet terhes vagyok. De most mértem 38.7 a lázam. Faj a torkom rossz a közérzetem . Be vehetek valami gyógyszert hogy legalább a láz le menyen? Köszönöm a válaszokat.2015. szept. 7. 19:54
1/15 anonim 

válasza:

Panadolt.
Miért vagy veszélyeztetett?
2/15 A kérdező kommentje:
8.11en volt verzésem + gyenge a méh falam stb.. Maga a kisbabámmal minden rendbe én vagyok ilyen "gyenege" :( És ez bizonyítja be jön egy kis hideg es kész is rögtön beteg vagyok.
2015. szept. 7. 20:01
3/15 anonim 

válasza:

Holnap menj háziorvoshoz, ha tudsz.
De Panadolt bevehetsz
4/15 anonim 

válasza:

Panadolt (paracetamolt) napi 1-et, ez kb. 400 mg- vehetsz be, a làz nem éppen jó dolog koraterhesen, veszyeztetettként főleg. A làzat csillapìtani kell.
Ugyanìgy vagyok, mint te, csak làzam nincs, még nem gyógyszerezem magam.
5/15 A kérdező kommentje:
És ha nincs csak Algopirin vagy azt nem szabad? Csak a panadolt? Első babas vagyok nem tudok semmit.
2015. szept. 7. 20:12
6/15 anett1990 

válasza:

Nekem a védőnöm azt mondta,hogy Panadolt vagy Rubophent lehet csak szedni.
7/15 anonim 

válasza:

Akkor inkább menj el egy ügyeletes gyógyszertárba v. küldj el vkit, és ezek közül vegyen egyet!
8/15 A kérdező kommentje:
Rendbe köszönöm.
2015. szept. 7. 20:29
9/15 anonim 

válasza:

Panadolt, de boven lehet tobbet mint amit az egyik valaszolo irt hogy 400 gram per nap, bocsi de ez hulyeseg amit irtal.
1000 mg / 4 alkalommal egy nap.
Diplomas apolo vagyok.
10/15 anonim 

válasza:

Ibuprofent is lehet (Algopyrin, illetve a legtöbb Algo- névkezdetű gyógyszer).
Esetemben az orvos a paracetamolt annyira nem favorizálta, mert sok vény nélküli készítményben is van - Coldrex és társai - és emiatt könnyű túladagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!