Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felsőlégúti megbetegedés,...

Felsőlégúti megbetegedés, esetén 10 hétben milyen gyógyszert szabad?

Figyelt kérdés
Már nagyon fáj a torkom alig bírok nyelni és az orrom is folyik egyfolytában már alig bírom kifújni mivel hétvége van így nem tudok orvost felhívni . Ki mit szedet ilyenkor amit szabad?
2013. febr. 9. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Na jó....most írtam ki ugyanezt csak én 35 hetes vagyok, 2 hete szenvedek, semmit nem adnak, hiába mész dokihoz.
2013. febr. 9. 18:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Stodal homeopátiás a torkomra, és orromra pedig strémar. Hermina úti rendelőt hívtam ők mondták nekem , hamár ők a torkomra lándzsás útifűt mondták de a patikus azt mondta abban van alkohol. Most voltam örs vezér téren a patikában kiváltani. Remélem segítettem
2013. febr. 9. 19:33
 3/10 A kérdező kommentje:
bocsi habbár akart lenni :)
2013. febr. 9. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
En holnap leszek 13hetes de mar egy honapja van visszatero kohoges/natha/torokfajasom..:/ Mindig sikerul elmulasztani ( forro mezes tea+Dr.Theiss fele eukaliptusz balzsam lefekveskor:torok+orr, es kb ennyi..:/ ) szeretnek neha bevenni egy fel algopryrint de a parom ellenzi,pedig nagyon faj a fejem is..:(
2013. febr. 9. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
2013. febr. 9. 19:43
 6/10 A kérdező kommentje:
hű fejfájásra szerintem semmit nem szabad :(
2013. febr. 9. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Meg nem vettem be,de elkezdett felfele kuszni a hom is..:( Stodalt se es lándzsás útifűt se tudok beszerezni mert kulfoldon elek..:( De azert koszi!Es jobbulast neked!
2013. febr. 9. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
tantum verde szedhető, alkalmazható terhesség alatt. valamivel amúgy is fertőtleníteni kell a torkot mert ha felülfertőződik és gennyes lesz akkor jöhet az antibiotikum. Kipróbálhatod a sós langyos vizes gargalizálást is, nekem az nem ért semmit. 8 hete szenvedek torokgyulladással, most grapefruit cseppet szedek immunerősítésre, és tandum verde szopogatósat szopogatok fertőtlenítésre. + megemeltem a c vitamin adagomat. 12 h kismama
2013. febr. 9. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként nem hiszem hogy a lándzsás útifű szirup ne lenne szedhető, ugyan van benne alkohol de elhanyagolható mennyiségű. Szerintem az egészben kevesebb mint fél pohár bor. Az ugyan nem árt meg.
2013. febr. 9. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Strepsist szopogattam, literszámra ittam a C-vitaminos, langyos, mézes teát, és ha nagyon fájt mindenem, akkor bevettem egy Panadolt. Igaz, én már 14. hétben voltam. Jobbulást!
2013. febr. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!