Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik hettol nem celszeru...

Hanyadik hettol nem celszeru haton aludni?

Figyelt kérdés
A 19. hetben vagyok, es meg alszom a hatamon. Ilyenkor neha elzsibbad a jobb combom felso resze. Ha meg a jobb oldalamon alszom, akkor a jobb kezfejem bir nagyon elzsibbadni. De hat csak nem alhatok 8-9 orat csak a bal oldalamon....
2008. szept. 8. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy mikortól nem célszerű. :) Amikor már neked úgy nem kényelmes, onnantól kezdve nem alszol úgy. Van, aki a szülésig háton alszik, és nincs semmi baja.

Én 20 hetes terhes vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam. Úgy alszom, ahogy kényelmes. Ahogy nekem jó, úgy jó neki is.

Max. ha háton alszol, akkor polcold fel a lábadat egy nagyobb párnára, hogy egy kicsit magasabban legyen.

2008. szept. 8. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én a 27. hetet kezdtem, és még mindig csak háton tudok aludni, mert oldaltfekve egyből reklamálás van..gondolom ez mehet végig..nekem persze az a bajom, hogy nem szeretek háton aludni, de már épp sehogy sem jó.
2008. szept. 8. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

30 hetes vagyok, még háton alszom legtöbbször. Én jobb oldalon nem tudok feküdni, mert fáj a combom, és babuci sem szereti. Igaz a háton fekvést sem szereti, dehát valahogy mégiscsak kell kicsit pihennünk:)

A háton fekvésnél a terhesség vége felé, mikor már nagyon nagy a baba elnyomhatja a fő verőér hasi szakaszát. Ez a háton fekvő kismama eszméletvesztéséhez vezet. Ezért nem javasolják a vége felé a lapos háton fekvést. Ez persze nagyon ritka, és az is érdekes kérdés, hogy ki tud a végén laposan (párna nélkül) háton feküdni:)

2008. szept. 8. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én utolsó percig a hátamon aludtam és nem nyomta a szerveimet.
2008. szept. 8. 19:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Akkor ugy alszom, ahogy kenyelmes es kesz...
2008. szept. 8. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!28 hétben járok terhességemnek,de még mindog háton alszok, mert ha jobb oldalra fordulok,akkor a pici babám jelez, ha meg a bal oldalon aldunék akkor ugy helyezkedik el,hogy nehogy tudjak így pihenni:)szóval marad a háton alvás!:)
2008. szept. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!