Hanyadik hettol nem celszeru haton aludni?
Olyan nincs, hogy mikortól nem célszerű. :) Amikor már neked úgy nem kényelmes, onnantól kezdve nem alszol úgy. Van, aki a szülésig háton alszik, és nincs semmi baja.
Én 20 hetes terhes vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam. Úgy alszom, ahogy kényelmes. Ahogy nekem jó, úgy jó neki is.
Max. ha háton alszol, akkor polcold fel a lábadat egy nagyobb párnára, hogy egy kicsit magasabban legyen.
Szia!
30 hetes vagyok, még háton alszom legtöbbször. Én jobb oldalon nem tudok feküdni, mert fáj a combom, és babuci sem szereti. Igaz a háton fekvést sem szereti, dehát valahogy mégiscsak kell kicsit pihennünk:)
A háton fekvésnél a terhesség vége felé, mikor már nagyon nagy a baba elnyomhatja a fő verőér hasi szakaszát. Ez a háton fekvő kismama eszméletvesztéséhez vezet. Ezért nem javasolják a vége felé a lapos háton fekvést. Ez persze nagyon ritka, és az is érdekes kérdés, hogy ki tud a végén laposan (párna nélkül) háton feküdni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!