Hanyadik hetig szabad hason aludni?
Figyelt kérdés
Terhesseg elott mindig ugy aludtam most nem merek, pedig ugy esne jol. 10 hetes kismama.2008. jan. 27. 19:08
1/4 anonim válasza:
Ameddig a pocidtól tudsz.Én olyan 16.hét környékén adtam fel a hason alvást,mert már kényelmetlen volt.Hidd el,ha az a kényelmes,álmodban úgyis oda fogsz fordulni.Ha meg nem akkor úgyse.
2/4 anonim válasza:
Szia
Szeritnem is addig aludj hason ameddig nem kenyelmetlen.En is 10 hetes kismama vagyok,de nem hason alszom,hanem felhuzott labbal feleg hason,En igy szeretek,de azt ugyis erezni fogod,ha nem kenyelmes,es rogton el fogsz fordulni.
Gratulalok a babahoz
3/4 anonim válasza:
Szia! Addig aludj hason ameddig kényelemes, majd észre fogod venni, amikor már nem jó a babának. Nekem hányingerem volt, ha hasra fordultam, úgyhogy most oldtalt fekszem. (26. hetes kismama)
4/4 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok és még mindig hason alszom -egyik lábam felhúzva. Már nem mindig kényelmes, akkor elfordulok, de ha jó, akkor jó:-)
Nyugodtan aludj úgy , ahogy jól esik, érezni fogod, ha nem jó valami.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!