Hol kell feljelenteni a Szigetet azért az elképesztő zajhatásért ami miatt nem tudok 1 hétig EGYÁLTALÁN, egy fikarcnyit sem aludni?
jogos, de csak a te és a sorstársaid szemszögéből, csak miattatok nem fogják betiltani a szigetet, ami rengeteg pénzt hoz egyeseknek, szal szokd meg vagy költözz el vagy nem tom, de ez így marad..
használj füldugót, én is szoktam, és beválik
ja!irtó idegesitő!menj be a rendörségre aztán jelentsd fel öket ,mert több tízezren nem tudnak aludni meg minden!én sem birok aludni probáltam mindent!kedves 23:58 as válaszadó:
miért?---->jogos, de csak a te és a sorstársaid szemszögéből
miért más szem,szögéből nem?
miért?---->csak miattatok nem fogják betiltani a szigetet,ami rengeteg pénzt hoz egyeseknek
de minket nem igazán érdekel hogy kinek mennyi pénzt hoz a konyhára,tiltsák be és kész!lehet hogy sok embernek jó mert bulizik meg minden,de szerintem több embert zavar a nagy zaj mint ahány embert szórakoztat!
Sajnos nagyon igazad van, kérdező.
Pénz beszél, az emberek csak fogyasztók, eszközök a legtöbb fejes számára.
A zajszennyezés is nagyon durva, és kiegészítem: az a szennyezés, amit hulladékhegyek formájában hagynak maguk után (közlekedési eszközök+sziget), az a szennyezés, amivel morálisan szennyezik a környezetüket, a magyar fiatal korosztály számára menőnek állítva be. A kölföldiek ide jönnek őrjöngedi, és mi magyarok (média is) nemhogy eltűrjük, hanem pozitívumként könyveljük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!