Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tudtatok hason aludni?...

Meddig tudtatok hason aludni? Hányadik hétig?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, én még bőven bírok és fogok is mert még csak 7 hetes vagyok. Csak hogy mire számítsak. :)
2009. febr. 20. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
en kb a 15.hetig tudtam hason aludni,de elötte is mär mindig feltem,nehogy összenyomjam a babot... :) mostmär nagyon hiänyzik a hason alväs,de azt hiszem meg egy ideig nelkülöznöm kell...te elvezd ki amig tudsz ugy aludni!! :) 24hetes kismami
2009. febr. 20. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a 6.-dik hétig aludtam hason utána már csak háton aludtam vagy oldalra fordulva.Valahogy nem volt kényelmes hason nekem.lHányingerem volt fáj a mellem,ezért nem aludtam hason.Mindenki addig alszik hason ameddig neki jól esik.

Boldog Baba várást!

27+4hetes kismami

2009. febr. 20. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most 21 hetes vagyok, a "fél-hasonalvás" még mindig megy. Nem tudom elmagyarázni, hoyg pontosan hoyg fekszem, de inkább hason,mint oldalt, és a lábammal "támaszkodom". Még mindig jobb, mint az oldaltfekvés, amitől a csípőcsontom már teljesen kész van...
2009. febr. 20. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz, én szintén így alszok. Amúgy valahol azt olvastam, hogy a 20.hétig javasolják csak. Kellemes babavárást!
2009. febr. 20. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Akkor még kihasználom amíg tudok hason aludni. :) A cicim nekem is fáj de ügyesen kitámasztom a kezemmel mert szerencsére nem elviselhetetlenül érzékenyek (csak melltartó után)

Sok boldogságot Nektek is! :)

2009. febr. 20. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Én az első naptól kezdve nem tudok hason aludni.Nekem annyira érzékeny volt a hasam és a cicim,hogy masszírozták abba az időbe a hátamat és majd meg őrültem hason fekve kb. 10 percig bírtam. Most már egy kicsit jobb,már félig hason tudok aludni egy kicsit.

24+3hetes kismami

2009. febr. 20. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Használd ki amíg csak tudsz hason aludni, én minden éjjel irigykedve nézem a férjemet, hogy a hasán alszik:-))) én már nem tudok, hjajjj de tud hiányozni!! 32 heteske
2009. febr. 20. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

ÉN 24+5 hetes vagyok még mindg tudok hason aludni, egész pontosan félig-meddig, ahogy előttem már páran írták kitámasztom magam a tárdemmel:) De úgy tud hiányozni, hogy hason elnyújak úgy igazán:))

2009. febr. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!