Meddig tudtatok hason aludni? Hányadik hétig?
Én a 6.-dik hétig aludtam hason utána már csak háton aludtam vagy oldalra fordulva.Valahogy nem volt kényelmes hason nekem.lHányingerem volt fáj a mellem,ezért nem aludtam hason.Mindenki addig alszik hason ameddig neki jól esik.
Boldog Baba várást!
27+4hetes kismami
Köszi a válaszokat! :) Akkor még kihasználom amíg tudok hason aludni. :) A cicim nekem is fáj de ügyesen kitámasztom a kezemmel mert szerencsére nem elviselhetetlenül érzékenyek (csak melltartó után)
Sok boldogságot Nektek is! :)
Én az első naptól kezdve nem tudok hason aludni.Nekem annyira érzékeny volt a hasam és a cicim,hogy masszírozták abba az időbe a hátamat és majd meg őrültem hason fekve kb. 10 percig bírtam. Most már egy kicsit jobb,már félig hason tudok aludni egy kicsit.
24+3hetes kismami
Szia!
ÉN 24+5 hetes vagyok még mindg tudok hason aludni, egész pontosan félig-meddig, ahogy előttem már páran írták kitámasztom magam a tárdemmel:) De úgy tud hiányozni, hogy hason elnyújak úgy igazán:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!