Mennyire biztos a szex fogamzásgátloval és ovszerral együtt? Ezt a két védekezést használjuk de még is félek
Ezek külön-külön is nagyon biztonságosak, ha megfelelően használják őket.
Így pedig extra biztos.
Mitől félsz?
A férfi vagy a nő vagy?
Ha nő, akkor nyilván tudod, hogy pontosan szeded-e a gyógyszert. Ha igen, akkor nem kell félned.
Ha férfi, akkor gondolom, tudod, hogy hogyan kell megfelelően használni az óvszert. Így nem kell félned.
Nyilván 100% nincs, de azért ezek elég megbízhatóak, pláne együtt :)
De arra számíts, hogy hamár szeded a gyógyszert a fiú azért szeretné majd gumi nélkül is.
Ha rendesen szeded a gyógyszert akkor nem sok esély van a terhességre és a guminál is ha az elejétől fogva használjátok akkor szintén megbízható.
Szerintem fölösleges kettőt használni.
Szerintem a gyógyszer felesleges.
A gumit mind ketten látjátok, nem lehet vele úgy trükközni, mint a gyógyszerrel, hogy vajon beszedte, nem szedte, odafigyelt mindenre, ami csökkentheti a hatását. És a gumi a fertőzések ellen is véd. Szóval én azt választanám. Felesleges gyógyszert szedni, mert sok káros hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!