A barátomal együtt voltuk 26dikán és le csuszott a gumi a mensruációm 28 dikán kellet volna meg jönie de 2 napot késet 30 dikán jött meg akkor nagyon görcsöltem és fájt a hasam de nagyon kevés vér van menyi az esélye hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
bocsánat a a helyes írás miat telefonrol írtam2014. júl. 31. 17:32
1/7 alanis válasza:
Semennyi...mensi előtt 2 nappal már nincs esélye a teherbe esésnek, és mint mondtad meg is jött tehát nem vagy terhes.
2/7 anonim válasza:
Esélye azért van...deee...egy sima gumilecsúszástól azért kevesebb. Ne stresszelj, nincsen semmi baj!
3/7 A kérdező kommentje:
rendben de nagyon kevés a vér menyisége föleg ahoz képes hogy ez a 2dik nap és kb olyan mitha ha már az utolsó napokban lenék és ez nagyon idegesit :/
2014. júl. 31. 17:55
4/7 A kérdező kommentje:
és 10 percenkét kel pisilnem ez is idegesit
2014. júl. 31. 18:03
5/7 anonim válasza:
4 nap alatt nem leszel terhes....Megtermékenyülés után 7-10 nap, mire leér a méhbe és elkezd beágyazódni, addig pedig a szervezet nem is tud a terhességről. Szóval a menzeszed most semmiképpen sem amiatt fura! Feleslegesen ne idegesítsd magad, egyszerűen csak egy ilyen ciklus.
6/7 alanis válasza:
Gyakori pisilés oka lehet a felfázás, húgyúti fertőzés is. Terhességnél ilyen korán még nem jelentkezik a gyakori vizelési inger.
7/7 anonim válasza:
Decemberben ugyan ez volt velem! 2 napos vérzésem volt de úgy, hogy elsőnap óránként kellett cserélnem a tampont másnap meg már csak 4-5 óránként.
Januárban kimaradt a menstruáció ott derült ki ( Január 8.-án ) hogy terhes vagyok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!