Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok. Ti mennyit...

27 hetes vagyok. Ti mennyit szexeltek? Orgazmussal együtt. Ti nem féltetek h beindul a szūlés?

Figyelt kérdés

2013. júl. 21. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit. Veszélyeztetett vagyok. Bár a doki nem mondta, hogy nem lehet, én inkább nem rizikózok. Amúgy meg egész terhesség alatt nem is kívántam a dolgot...

Különben normál esetben egyáltalán nem lehet ebből semmi baj. Ha zárt a méhszáj, nincsenek keményedések, akkor nyugodtan lehet.

2013. júl. 21. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Mièrt vagy veszèlyeztetett?èn nonstop szexelnèk....de orgazmusnál kemènyedek...
2013. júl. 21. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mind a 3 gyermekemnél végig szexeltünk.Még a szülés napján is együtt voltunk az egyiknél.És mindegyiket 41 hétre szültem.Ahogy írta ha zárt a méhszáj akkor lehet.
2013. júl. 21. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Én az utolsó 2 hónapban ujjnyira tág voltam, de alig voltunk együtt. Nem azért, mert nem kívántuk volna, hanem egyszerűen akkora hasam volt, hogy betett a dolognak és a ritka együttlétekből is kabarét csinált. Nem féltem, hogy beindul, viszont volt 1-2 alkalom, amikor fájdalmaim voltak utána. Szülés előtt pár nappal könyörögtem, hogy legyünk együtt, pont azért, hogy beinduljon a szülés, mert már nagyon kínlódtam, de ez nem használt, kivárta az idejét a Kiscsillagom.
2013. júl. 21. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok. Reszemrol pont par napja dontottem az onmegtartoztasrol... Az utobbi ket alkalomnal rozsaszin folyas lett belole, sot, legutobb pedig behatolas sem volt, csak orgazmus es ettol is... :-( Voltam dokinal, zart a mehszaj, nem is erti o sem, h miert... Nem mondta, de en sem kockaztatok. Pedig nagyon kivanom es hosszu meg az ido...
2013. júl. 22. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A második trimeszterben szó szerint szexmániás voltam, kb napi szinten összebújtunk, nem volt belőle gond. Egyszer véreztem a 33. héten, de az nem emiatt volt.
2013. júl. 22. 06:57
 7/9 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok, de egy ideje már szinte semmi kedvem a rendes szexhez. Annyira duzzadtak a nagyajkaim és annyira vérbő odalent minden, hogy már nem esik jól. Amúgy nem vagyunk eltiltva semmitől, nem is véreztem soha, de így kellemetlen és utána sem jobb. Nálunk ezért orálisan megoldjuk a dolgokat, bár inkább én a páromnak. :) Fordítva csak ritkán a fentebb említettek miatt. A szülés beindulásától nem félünk.
2013. júl. 22. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Háát attól függ csak a rendes behatolósra gondolsz e.Merthogy nekünk most jobb az orális és kézzel ingerlés,behatoló annyira nem.De én ezt is szexelésnek nevezném.Amúgy hagyományosan ritkában,de hetente 2-3 alkalommal van valamilyen forma.Kevésbé vagyok aktív és kevésbé vagyok kívánó etéren,de férjem maximálisan megért.Nem félek,h beindul a szülés,zárt vagyok,ami jó a mamának,az a babának is.26 hetes vagyok,2. baba
2013. júl. 22. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi még az utolsó héten is szexeltünk, nem volt ami beindította volna, se orgazmus, se lépcsözés, se 4 órás oxytocín infúzió, császár lett a vége...
2013. júl. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!