Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hétfőn kellett volna...

Ha hétfőn kellett volna megjönnie, de szombaton együtt voltunk akkor összejöhetett a baba?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát csak sajnos a párom most külföldön volt egy hónapot, ezért nem volt lehetőség próbálkozni :-( viszont hétfőre vártam és még mindig semmi mégcsak jele sincs. Szerintetek lehetséges, hogy összejött a baba?

2013. júl. 17. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha össze is jött, ilyen gyorsan nem ér el a méhüregbe. A fogantatás, mint folyamat, nem 2-3 napos procedúra. Mikor a petesejt és a hímivarsejt találkozik, hosszú napokon keresztül sodródik a petevezetékből a méhüreg felé. Ez a folyamat 4-5 nap is lehet. Aztán miután elért a méhüregbe, egy alkalmas helyen elkezdi a beágyazódást, ami már az együttlét utáni 5.-6. napon veszi kezdetét. Ezzel együtt osztódik, és hormonokat termel, köztük a Hcg-t, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Kb. az együttlét után két héttel a kereskedelmi forgalomban kapható tesztekkel már kimutatható a termelt Hcg, egy két csíkos teszt képében. Ugyan ilyenkor még folytatódik a beágyazódás, de már sejthető, hogy baba lesz a dologban.

Tehát, ha szombaton el is indult valami, annak hétfőre még nincs érzékelhető jele.

2013. júl. 17. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha középidőben volt a peteérésed az már kb. 2 hete volt,mivel a petesejt 24 óráig a legmegtermékenyíthetőbb,de max. 4-5 napig él,hát nem nagyon van esélye.Ha később volt a peteérésed lehetséges,viszont annak is kevés az esélye,hogy menses előtt 2-3 nappal érjen és lökődjön ki petéd.
2013. júl. 18. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 0 rá az esély.
2013. júl. 18. 08:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Sajna gondoltam, hogy nem nagyon van rá esély :-( , csak azt nem tudom, hogy akkor miért késik...? Mindegy várok még pár napot aztán kérek időpontot dokihoz...
2013. júl. 18. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha hétfőn kell megjönni, és előtte 2 nappal voltatok együtt, akkor 0.
2013. júl. 18. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!