Elevit + magne b6-ot más is szed? Nem sok együtt?
Végig együtt szedtem a kettőt. Magne B6-ot 36. hétig, elevitet a 24. hét után minden 2. nap.
39+1-en született a kisfiam 3470gr, 49cm.
Szerintem nem sok, 32. héttől 3X2 Mg-t kellett szednem
Ha plusz kalciumot szednél, az többet ártana.
Én Elevit mellett napi 3*2 magneB6-ot szedtem, mert nagyon görcsöltem és émelyegtem (védőnő javasolta).
Akkor ok.
Holnap szeretnék visszamenni az orvosomhoz,mert engem annyira idegesit ez a sok erős szurkálás,meg tompa fájás.
Szerintem ugy is csak uh-ot csinál hogy minden rendben van.
mondjuk sokat idegeskedek és feszültebb is vagyok,mert a 4 éves lányommal vagyok itthon,és elég vele birni,közben ugy hogy feküdjek,pihenjek is.De gondolom más is van igy :)
Én ennél a magnézium adagnál lényegesen többet szedek! Semmi bajom tőle. Sőt enélkül folyamatosan görcsölne a lábam, nemcsak éjjel, hanem napközben is. Teljesen rendben vagyok, még sosem szurkált, vagy görcsölt a hasam a terhességem alatt. Most 29 hetes vagyok. Ja, és én már évek óta aránylag nagy adag magnéziumot szedtem, bár kevesebbet, mint most, de szükségem volt rá a vádligörcsök megelőzéséhez és a mérsékelt sport mellé is.
A MagneB6-ban amúgy alig van magnézium, és még drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!