Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. héten és azután hány...

29. héten és azután hány miligram magnézium szedése javasolt?

Figyelt kérdés

Tudom ezren feltették előttem a nagy Magnézium-kérdést, de a válaszokat visszaolvasva sajnos csak azt találtam hányszor hány tablettát vegyek be. Mivel a terhesvitaminon kívül mást is szedek, szeretném tudni az értéket miligramban. A patikában ajánlották a Magnesii Citrici nevű készítményt. Ez 500 mg-os. Nem sok ez egy kicsit? (Mondjuk a keményedés nagyon gyorsan elmúlik tőle..)

Köszi

2008. szept. 7. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Béres Magnéziumot szedtem,ez 250 mg-os,ebből napi 1et lehet. Én ketté osztva vettem be. A védőnőm azt mondta hogy ha sokat keményedik a pocim akkor max. másfél szem 1 napra háromfelé osztva.
2008. szept. 7. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

szia! nekem nagyon korán voltak méhösszehúzódásaim, így a magnesii citriciből kellett szednem 3*2-t, azaz 3000 mg-t, orvosi utasításra. a laborvizsgálatok során leellenőríztük, és nem halmozódott fel a szervezetemben a magnézium.

Szóval, ha nem keményedsz, akkor nyilván elég kevesebb is, de ha igen, akkor szükség lehet nagyobb mennyiségre is. persze, ezt úgyis orvos rendeli el.

2008. szept. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!